Forums

Full Version: Windows Yazılım Lisansları
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Firmamız, kurulduğu günden bu yana yüzlerce projeye imza atmış kurumsal bir firmadır. Bilişim sektöründe verdiğimiz kaliteli ve güvenilir hizmetlerle her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor, kişi ve kurumlara özel profesyonel çözümler üretiyoruz. Windows yazılım ürünleriyle çağdaş teknolojinin tüm fırsatlarını kullanıyor, yenilikçi ve dinamik bir firma olarak kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunuyoruz.
 
Uzman kadrosu, proje yöntemleri ve kaliteli hizmetleri ile firmamız müşteri beklentilerini üst seviyede karşılıyor. Bilişim sektöründe sunduğu anahtar teslim çözümlerle her zaman kullanıcı ve çalışan memnuniyeti sağlıyor. Hızlı, güvenilir ve profesyonel hizmetleri en uygun fiyatlarla sunan firmamız; işletim sistemi, ofis programları ve antivirüs yazılımlar için her zaman güvenle başvuracağınız bir firmadır.
 
Sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek tedarikçilerimize ve müşterilerimize zengin içerikler sunmaya özen gösteriyoruz. KolayLisans.com.tr üzerinden 7 gün 24 saat orjinal lisanslı tüm yazılım ihtiyaçlarınızı 3D Secure ve 256 bit SSL şifreleme teknolojisi ile güvenle satın alabilirsiniz. Soru, görüş ya da önerileriniz için iletişim bölümündeki bilgilerden bizlere ulaşabilirsiniz.