Forums

Full Version: Wordpress tema , Siteni Tasarla , hazır tema
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hazır Tema
Web sitenizin potansiyel kitlenize hitap edebilmesi için tasarımı çok önemlidir. Web sitenizde mutlaka işlevsel bir tema olmalıdır. Web sitenizin temasını sektörünüze özel ve kişiselleştirebilir şekilde uygun fiyatlarla satın almak istiyorsanız Siteni Tasarla olarak SEO uyumlu hazır tema satışımız bulunuyor.
Ekibimiz tarafından özenle geliştirilmiş ve bugüne kadar kalitesini çok farklı web siteleri üzerinde kanıtlamış hazır tema ve script satın alabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı belirleyin ve bizlere ulaşarak her türlü talebinizi karşılayacak özelliklere sahip hazır temalar satın alın.
Hazır Tema Avantajları

Hazır temalar kalitesini kanıtladığı için web sitenize ilk andan fark katacaktır.
Web sitenizde istediğiniz özelliklere sahip bir tema istiyorsanız ve zamanınız yoksa hazır temalar bunu size verecektir.
Tema için bütçeniz sınırlı ise hazır tema ile ihtiyacınız olan tüm özelliklere erişebilirsiniz.
Kullanıcı deneyimini kanıtlamış olan ve potansiyel kitlenizin aşina olduğu kaliteli bir web sitesine sahip olmanız hazır tema ile mümkündür.

Sektörel WordPress Temaları
Dünyada en çok kullanılan web sitesi yönetim sistemleri arasında Wordpress geliyor. Wordpress tabanlı siteler her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Sizler de web sitenizde Wordpress yönetim sistemini tercih edecekseniz başarılı bir temaya ihtiyacınız var.
Sizler için her türlü ihtiyacınıza cevap veren SEO uyumlu Wordpress tema satışı yapıyoruz. İhtiyacınız olan özelliklere birlikte bakıyor ve size tüm taleplerinize cevap veren Wordpress temaları sunuyoruz. İster hazır bir tema satın alabilir isterseniz de ekibimizden direkt size özel bir tema geliştirmesini talep edebilirsiniz.
Hazır PHP Temalar
PHP script, web geliştirmede çok sık kullanılan ve HTML’ye gömülme özelliği bulunan genel amaçlı bir script dili olarak tanımlanabilir. PHP çalıştıran bir web sunucusu üzerinde PHP scriptleri yazabilirsiniz.
Zengin özelliklere sahip bir uygulamaya sahip olmak istiyorsanız sizlere PHP dilinde çözümler sunuyoruz.  Çok sayıda yazılımı bir arada kullanabileceğimiz bir dil olan PHP sayfası istediğiniz uygulamaları  sizlere sunuyor.
Sitenitasarla.com olarak sizin için her sektöre özel geliştirdiğimiz e-ticaret ve kurumsal PHP temalar ile istediğiniz her sektörde kolayca kullanabilirsiniz.