Forums

Full Version: Sosyal Medyada Takipçi Kazanma ve Keşfete Çıkma Yöntemleri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sosyal Medyada Takipçi Kazanma ve Keşfete Çıkma Yöntemleri
 
Bana en çok sorulan sorulardan biri, kişisel ve iş için kullandığım sosyal medya hesaplarının başarı sırrı. Bu da çok normal çünkü iyi etkileşim alıyorum ve hesaplarım hızlı büyüyor. Bununla ilgili de çok fazla soru cevaplamak zorunda kaldığım için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim ki birileri sorduğunda bu yazıya yönlendirebileyim. Harici olarak da bilgilenmek isteyenlerin istifadesine sunuyorum. Sosyal medya başarısını etkileyen birkaç unsur var. Birincisi, yeni insanlara ulaşmak için algoritmayı kullanmak. İkincisi, profili ziyaret eden insanları etkileyip takip etmelerini ve paylaşımlarınızla etkileşim kurmalarını sağlamak.
 
Yeni insanlara ulaşmak için sık paylaşım yapmak önemli. Çünkü uygulama, kendisine en çok emeği veren kullanıcıyı ödüllendiriyor. Bu, dolaylı yoldan kendine de yatırım demek. İstikrarlı bir şekilde aynı zaman aralığıyla paylaşım yapılırsa o hesabın gösterimi artıyor. Bunun dışında paylaşımın formatı, özgünlüğü ve kalitesi de önemli. İnsanların uygulamada daha çok vakit geçirmesi ve daha çok keyif alması için video paylaşımları (reels, shorts), çok maddeli paylaşımlar (Instagram’da carousel, Twitter’da flood) yapmak da etkili çünkü bunlar algoritmanın sevdiği ve öncelik verdiği şeyler. Bir de iyi ışıklandırılmış, iyi kamerayla çekilmiş özgün fotoğraf ve özgün tweet paylaştığınızda bu algoritmanın hoşuna gidiyor. Dolayısıyla ekran görüntüsü alıp atmak veya varolan bir metni kopyalayıp tweet olarak paylaşmak eksi puan getiriyor. Bunlar, yeni insanların keşfetine düşmek için dikkat edilmesi gerekenler.
Fakat süreci hızlandırmak ve rekabet edilen diğer kullanıcıların üstüne çıkmak için çok etkili bir yöntem var ve yüksek etkileşimli hesaplarla rekabet etmek için çok önemli. O da sosyal medya pazarlama paneli kullanmak. Ben MajorSMM.com kullanıyorum. Burada keşfet etkili hizmetler var çok ucuz bir fiyata bunlardan alıp paylaşımıma etkileşim sağlıyorum. Kaydetme, paylaşma, beğenme ve profil ziyareti gibi hizmetlerden alıyorum ve paylaşım kısa süre içinde keşfete düşüyor.
 
Profili ziyaret eden insanları etkileyip takip etmeleri ve paylaşımımla etkileşim kurmaları için de güzel kaliteli paylaşım yapmaya ve etkili, anlaşılır bir bio yazmaya özen gösteriyorum. Bunun yanında paylaşımın açıklamasına aksiyon çağrısı içeren şeyler yazıyorum. Örneğin “sizin düşünceleriniz neler?”, “x diyenler beğensin, y diyenler yorum yapsın”, “kaydedip hikayesinden paylaşan/retweet eden bir kişiye x hediye” gibi. Bu etkileşimler de paylaşımın yeni kullanıcıların önüne çıkmasını kolaylaştırıyor. Önce kendi takipçilerimin önüne, sonra keşfette yeni üyelere. Tabi insanların bu paylaşımları incelemesi için dikkat çeken bir profil olmak da önemli. Bu konuda da yine MajorSMM.com adresinden faydalanıyorum. Bu panelden hesaplarıma takipçi aldım ve inanın çok ucuz. Eğer yanlış hatırlamıyorsam, 10.000 takipçi 30TL ve 1000 beğeni 1TL idi MajorSMM.com sitesinde. Farklı kalitede farklı hizmetler de var tabii. Buradan aldığım takipçi ve beğeniler sayesinde hesabım daha çekici görünüyor ve profilimi ziyaret eden insanların geçirdiği vakit artıyor. Vakit arttıkça da daha çok etkileşim sağlıyorlar (beğeni, yorum vs.).
 
En iyi SMM Panel hangisi ve neden MajorSMM kullanıyorum?
 
Daha önce yerli ve yabancı birçok panel kullandım ve öyle ya da böyle, hepsinde sorun yaşadım. Kimi ucuz ama kalitesiz, kimi kaliteli ama pahalı, kimi güvenilir değil ve bakiyemi yutup veya hizmeti sağlamayıp iade yapmadı. En nihayetinde en güvenilir, en ucuz ve en kaliteli smm panel değerlendirmemde MajorSMM.com listenin başını aldı. Şu ana kadar büyük harcamalarda ve popüler olmayan servislerde bile sorun yaşamadım. MajorSMM.com hem hızlı hizmet veriyor, hem hizmet sonrası düşüş neredeyse olmuyor, hem de servisler açıklamada belirtildiği gibi. Bu dürüstlük bile diğerlerinden öne geçmesi için yeterli bir sebep diye düşünüyorum. “Düşüş olur” şeklinde belirtilen hizmette bile düşüş çok az oluyor, “telafili/garantili” diye belirtilen hizmetler çok iyi. Mesela 365 gün telafili Instagram takipçi hizmeti aldım düşüş yok ama olsa da 24 saatte bir telafi etme hakkım var. Kişisel hesabım, kişisel markam ve işletmem olmak üzere 3 hesabıma 4 farklı sosyal medya  platformunda işlem alıyorum. Önceleri 50TL bakiye yükleyerek başladım ve şu anda her ay yaklaşık 500TL bakiye yükleyerek işlem yapıyorum ve buna gerçekten değiyor diyebilirim.
 
www.majorsmm.com
En ucuz takipçi, en güvenilir smm panel, en kaliteli smm panel, takipçi satın al, beğeni satın al