Forums

Full Version: diyet yemekleri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için artık çok fazla uğraşmanıza gerek yok. Kilo vermenin ve sağlıklı beslenmenin uygulayıcısı Formena Diyet Yemekleri, sunduğu konforlu diyet programları ve kazandırdığı sağlıklı beslenme alışkanlığı ile 8 yıldır sizlere hizmet veriyor.
Peki Formena ne yapıyor?
Sağlıklı ve doğru beslenerek kilo vermeniz yada kilonuzu korumanız için Diyetisyenleri aracılığı ile; yaş, boy, kilo endeksinize göre günlük almanız gereken kalori miktarını bilimsel yöntemleri kullanarak hesaplıyor.
Diyetisyenleri eşliğinde günlük kalori ihtiyacınıza göre yağ, karbonhidrat ve protein dengesine göre yasakların olmadığı programlar oluşturuluyor. En az 5 en fazla 90 gün arasında üye oluyorsunuz ve her sabah erkenden kapınıza kadar termal çanta ile soğuk zinciri bozulmadan gelen yemekleri gün içinde tüketiyorsunuz. Yemek hazırlamak için harcayacağınız bütün süreyi aslında size armağan ediyor. Size sadece gelen yemekleri ısıtarak tüketmek kalıyor. Mikrodalgaya dayanıklı yemek kapları ile gönderim sağlıyorlar. Açıp mikrodalga da ısıtıp afiyetle yiyorsunuz. Bulaşık da olmuyor.
Bir kadın girişimci tarafından kurulmuş olan Formena, titiz çalışmasının yanı sıra, üyelik sonrasında yaşadığınız herhangi bir problemde ücret iade garantisi de sunuyor.
İhtiyacınız olan kalori kadar sağlık ve doyurucu öğünlerin hazırlandığı Formena Diyet Yemekleri, bu konforu şimdilik Ankara, İstanbul ve Antalya da yaşatıyor. Artık diğer şehirlerde de ve hatta yurtdışında, yıllardır edindiği tecrübesini akatarabilceği bayilikler vermeyi hedefliyor. Yurt içi bayiliği için, sistemsel bütün desteği ücretsiz verirken, isim hakkı bedeli için 100.000 lira ödüyorsunuz. Yurt dışı bayilikleri için ise yine ücretsiz sistem desteği veriyor ve şu anda isim hakkı bedeli de almıyor.