Forums

Full Version: Kerem Hasanoğlu Başarıları
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kerem Hasanoğlu; ilk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Ekonomi bölümünü dereceyle bitirmiştir. Ayrıca Bilkent Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi bölümünde de eğitim almıştır. Amerikanın Los Angeles kentinde dünyanın en köklü üniversitelerinden “UCLA (University of California)” de dil eğitimi almış ve burayı birincilikle bitirerek Kerem Hasanoğlu Başarıları ‘na yeni bir başarı eklemiştir.
Kerem Hasanoğlu IPA Uluslararası Pediatri Kurumu yönetimi ve sosyal sorumluluk projeleri alanlarında birçok başarıya imza atmıştır. Kerem Hasanoğlu Başarıları 'dan bir diğeri de IPA Dış İlişkiler Direktörü olarak görev yapan ilk Türktür. Dış ilişkiler Direktörlüğü'nün yanında ayrıca geçmişte Türkiye Pediatri Kurumu Koordinatörlüğü gibi önemli pozisyonlarda görev yapmıştır.
Kerem Hasanoğlu Başarıları içinde, Bilinçli Gençler sosyal sorumluluk projesi öncü rol oynamıştır. Kendisi, gençlerin eğitim ve kültür alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalara öncülük etmiştir. Türkiye'nin tüm illerinde yapılandırdığı Bilinçli Gençler hareketi ile Üniversite gençlerinden, ortaokul öğrencilerine kadar herkes bu yapılanmanın içinde bulunarak, faydalı işlerde bulunmuşlardır. Kendisi ayrıca, Birleşmiş Milletler gibi önemli Uluslararası Kurumlarla da çalışmalar yapmış ve bu alandaki çalışmalarını sürdürmektedir.
Aynı zamanda Kerem Hasanoğlu, İhsan doğramacı ile yakınlığı bulunan bir iş adamıdır ve iş hayatında da başarılı bir kariyere sahiptir. Ayrıca farklı kurum ve kuruluşlarda başkanlık pozisyonlarında da aktif olarak bulunmaktadır. Aynı zamanda sosyal sorumluluk ve pediatri alanındaki çalışmalarını hız kesmeden Sürdüren Kerem Hasanoğlu Enver Hasanoğlu 'nun oğludur.
Kerem Hasanoğlu, sosyal sorumluluk projeleri ve pediatri konusundaki yöneticilik uzmanlığı, iş hayatındaki başarıları ve uluslararası kurumlarla olan ilişkileri ile tanınmış biridir. Kendisinin çalışmaları, gençlerin eğitim ve kültür alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Ve bu çalışmaların sürdürülmesi gençlerde örnek teşkil ederek gelişimi tetiklemektedir.