Forums

Full Version: En iyi istanbul Diş Hastanesi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
İstanbul Diş Hastanesi, sektörümüzün liderlerinden oluşan eşsiz bir Yönetim Kuruluna sahiptir. Ayrıca kalite ve hizmeti bir araya getiren ekibimiz bizi özel ve güvenilir kılmaktadır. İstanbul Anadolu yakasında hizmet veren İstanbul Diş Hastanesi, sınırları aşan felsefesi ile 'küresel sağlık' düşüncesini içselleştirmiş, modern, yenilikçi ve öncü bir yönetim sistemine sahiptir.
İstanbul Diş Hastanesi, ilk kurulduğundan beri deneyimli kadrosu ve ekipmanları ile 'diş hekimliği uzmanı' sayılabilecek şekilde yola çıkmıştır.
Diş Hastanemiz, sizlere hizmet vermek için en son teknolojilerden oluşuyor ve aynı anda birçok hastayı tedavi etme kapasitesine sahip olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Ayrıca ekibimizin tüm üyeleri, diş hekimliğinin tüm konularında mesleklerinde uzmanlaşmış, ulusal ve uluslararası hastalarımıza tüm tedavileri sağlayabilecek uzmanlardan oluşmaktadır. Hastanemiz hijyen ve sterilizasyon sertifikasına sahiptir ve ayrıca yönetimimiz ve sağlık hizmetlerimiz için çeşitli akreditasyonlar tarafından onaylanmıştır.
Hizmetlerimizi şu şekilde sıralayabiliriz:
Diş İmplantı: Diş implantları lokal anestezi altında uygulanan, ağrı ve rahatsızlık vermeyen güvenli bir tedavidir. Doğru planlama, uzman çene cerrahları ve protez uzmanlarının iş birliği ile çok başarılı ve uzun süreli bir tedavidir. Sağlıklı bir ağız bakımı ile diş implantlarınızı ömür boyu kullanabilirsiniz.
Ortodonti: Her türlü ortodonti tedavisinin uygulandığı bir kliniktir. Diş telleri kullanarak dişlerin hizalanması konusunda uzmanlaşmış diş hekimliği dalıdır. Bu klinikte ortodonti uzmanı bulunmaktadır.
Diş Radyolojisi: Radyoloji Kliniği sayesinde ilk konsültasyonda tanı koyabiliyor ve tedaviyi planlayabiliyoruz. Radyoloji Kliniği'nde ağız içi ve çevre dokuların detaylı görüntülerini alabiliyor, teşhis ve tedavi planlamasının doğruluğunu sağlayabiliyoruz.
Kanal Tedavisi: Kök kanalı, dişin içindeki bakterileri ve ölmekte olan veya ölü dokuları çıkarmak için bir uzmanlarımız tarafından yapılır. Dezenfekte edilmek üzere açılan kökler tedavi sonrasında doldurulur.
Diş Beyazlatma: Dişler yıllar içinde çeşitli nedenlerle beyazlıklarını kaybederler. Bu durum diş beyazlatma jelleri ile renklenmenin giderildiği kozmetik bir çözümdür.
Pedodonti: Pedodonti, 0-12 yaş arası çocukların süt ve daimî dişlerinin tedavisine yönelik her türlü tedavi ve koruyucu uygulamaları yapan diş hekimliği dalıdır.
Dünyanın her yerindeki hastalarımıza "Küresel sağlık hizmetleri" kapsamında erişilebilir ve kaliteli Ağız & Diş Sağlığı Hizmetleri sunarak kurumumuzun tüm diş hekimliği uzmanlık alanlarını bünyesinde barındırmasından aldığı güç, belirlediğimiz vizyona en etkili şekilde ulaşmamızı sağlamaktadır.
Etiketler:  diş hekimi İstanbul, diş hastanesi İstanbul, istanbul diş kliniği, istanbul maltepe diş kliniği, diş çekimi istanbul Maltepe, diş dolgusu İstanbul, istanbul en iyi diş hekimi, istanbul implant, istanbul zirkonyum, istanbul porselen diş, istanbul ortodonti