Welcome, Guest |
You have to register before you can post on our site.
|
Forum Statistics |
» Members: 1
» Latest member: admin
» Forum threads: 5,005
» Forum posts: 5,005
Full Statistics
|
Online Users |
There are currently 35 online users. » 0 Member(s) | 35 Guest(s)
|
Latest Threads |
Sohbetlen ile Sohbet, Cha...
Forum: My Forum
Last Post: admin
07-17-2025, 09:07 PM
» Replies: 0
» Views: 20
|
Edremit ilaçlama , Ayvalı...
07-17-2025, 08:51 PM
» Views: 23
|
Bursa Arçelik buzdolap ta...
07-17-2025, 11:13 AM
|
Otonun En iyi Keyifleriyl...
07-16-2025, 09:24 PM
» Views: 24
|
Birin En Keyifli Oyunlari...
07-16-2025, 08:55 PM
|
Abenin En Kaliteli Platfo...
07-16-2025, 08:53 PM
|
Adanin Keyifli Vakitleriy...
07-16-2025, 08:50 PM
|
Azcat ile Güvenle Keyifli...
07-16-2025, 08:47 PM
|
En Güncel Yeni Güvenilir ...
07-16-2025, 08:45 PM
|
Lotonun En Güncel Keyifle...
07-16-2025, 08:43 PM
|
|
|
İstanbul Paris kaç km? |
Posted by: admin - 10-21-2022, 04:47 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
İstanbul, Türkiye'nin en büyük ve en kalabalık şehridir. Paris şehri, Fransa'nın başkenti ve Avrupa Birliği'nin en kalabalık şehridir. Son olarak Amsterdam ise, Hollanda'nın başkenti ve dünyanın en popüler turistik yerlerinden biridir. Her şehrin, tarih boyunca insan kültürünün bir kesitini temsil eden, görülmeye değer pek çok ilgi çekici noktası vardır.
Her üç şehir de bir zamanlar Avrupa'nın önemli kültür ve ticaret merkezleriydi. Her üç şehir de gece hayatıyla tanınır. Amsterdam'da yüzlerce bar ve gece kulübü bulunurken, İstanbul'da ünlü yerel mutfağı sunan 100'den fazla restoran bulunmaktadır. İster tarih meraklısı olun, ister güzel zamanlar geçirmek istiyorsanız, bu şehirlerde herkes için bir şeyler var. Bu üç şehir arasında seyahatinizi planlıyorsanız, aralarında nasıl gidileceğini bilmeniz gerekir.
İstanbul Paris kaç km?
İstanbul, Paris'e yaklaşık 2730 km uzaklıktadır. Ancak birçok Fransız vatandaşı, aynı zamanda uluslararası bir merkez olması nedeniyle tatillerini İstanbul'da geçirmeyi tercih ediyor. İstanbul paris kaç kilometre öğrendiğimize göre, Amsterdam paris arası kaç km, kara yolu ile mesafe 610 km'dir.
Her şehrin, onu ziyaret etmeye değer kılan birçok ilginç özelliği vardır. Her şehir, günümüz kültürünü etkilemeye devam eden zengin bir tarihe sahiptir. Büyük havaalanlarına yakınlıkları sayesinde bu şehirler arasında hava yolculuğu kolaydır. İlk olarak hangi şehri ziyaret ederseniz edin, bu uluslararası üne sahip kültürel üçgenden ilham alacaksınız!
|
|
|
Konuşma Odaklı Eğitim Anlayışı |
Posted by: admin - 10-20-2022, 10:26 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
İngilizce Eğitimleri
InfoLANG Dil Okulları, Genel İngilizce Eğitim Programlarında ve diğer tüm Dil Eğitimi kategorilerinde bir prensip haline getirdiği InfoLANG Metodu ile hizmet vermektedir. InfoLANG Metodu tamamen “konuşma odaklı yaklaşım” üzerine kurulmuştur. InfoLANG Metodu ile kişinin konuşma becerisini geliştirmek başta olmak üzere; dinleme, okuma ve yazma yeteneklerinin gelişimi için yoğun eğitimler verilmektedir. InfoLANG Metodu beş (5) ana prensip altında birleşmektedir; - Konuşma Odaklı Eğitim Anlayışı
- Verimliliği bilimsel olarak kanıtlanmış U-Design Sınıflar
- Bilgisayar, ses sistemi ve projeksiyon donanımlı eğitim alanları
- Dil Koçluğu Sistemi
- Öğretme Garantisi
Özünde öğrenci odaklı dil eğitimi anlayışı bulunan InfoLANG Metodu, bu anlayışa bağlı olarak öğrencilerin dil eğitimi süresince seçkin InfoLANG Eğitmen Kadrosu ile dört (4) ana beceride (konuşma, okuma, dinleme, yazma ) ve iki (2) aşamayı kapsayarak (gramer ve kelime bilgisi) maksimum kapasitede verimlilik sağlamayı hedefler. Öğrencilerine “Konuşma Odaklı Eğitim” programları sunan InfoLANG Dil Okulları, bununla birlikte İngilizce Dilinin aktif olarak kullanıldığı bir çevrede öğrencilerinin iletişim becerilerini daha kolay geliştirmelerini ve diğer üç beceride( dinleme, okuma, yazma) daha etkili kullanabilmelerini sağlamaktadır.
Genel İngilizce Eğitimi almak isteyen kursiyerler ilk olarak, Bilişim Eğitim Grubu (BEG) tarafından geliştirilen ve mucidi olduğumuz CATX – User Adaptive Testing System öğrenci adayının dil yeterliliğini sağlıklı ölçebilmek için farklı kategori ve soru zorluklarına tabi tutarak, en etkin sonucu elde eder. Böylece öğrenci adayının gramer ve kelime bilgi düzeyi konuşma becerilerinin seviyesine göre, konuşma seviyesinin uygun olduğu gruba ataması yapılır.
InfoLANG Dil Okulları’nın Genel İngilizce Seviye Eğitimleri, Uluslararası Yabancı Dil standartlarında (International Language Standards) oluşturulmuş CEFR (Common European Framework of Reference for Language- Avrupa Dilleri Ortak Kriterler Çerçevesi) olup, Avrupa Dil Standartları’nda seviyesini belirlediği Adayın, uluslararası seviyelere uygun eğitim almasını sağlamaktadır. Böylece Aday, sahip olduğu seviyeyi uluslararası standartlarda da tescil etmiş olmaktadır.
CEFR Yabancı Dil Seviyelerini uygulayan InfoLANG Dil Okulları, CEFR tarafından belirlenmiş olan altı (6) seviyede eğitim vermektedir:
A1 StarterBaşlangıç SeviyesiA2 ElementaryTemel SeviyeB1 Pre-IntermediateOrta Düşük SeviyeB2 IntermediateOrta SeviyeC1 Upper-IntermediateOrta Üstü SeviyeC2 Advancedİleri SeviyeSpeak & SpeakSpeak A Grubu
Speak B Grubu
Speak C GrubuCEFR Seviyeleri, A, B ve C bölümlerine ayrılarak, her bölüm iki (2) aşamadan oluşmaktadır. Bu seviyelerin her biri, InfoLANG Metodolojisi kapsamında seviye bazında konuşma ve öğrenci odaklı ilerlemektedir.
InfoLANG Dil Okulları, Bilişim Eğitim Merkezi (BEM) alt yapısı ile teknoloji yönünden destekli, Öğrenci ve Konuşma odaklı eğitimlere en uygun sınıf tipi olan U-Design sınıflarda eğitim vermektedir.
İngilizce Kursunuzda Sınıf Eğitimlerinin Verimliliğini Nasıl Artırıyorsunuz?
Bilindiği gibi dil bir iletişim aracıdır. Bu iletişimin kusursuz bir şekilde kurulması ve ilerletilebilmesi için sınıf tipleri önem teşkil etmektedir. Geleneksel sıra tipleri, öğrencilerin rastgele ve eşitsiz olarak sınıf içerisinde dağılımına neden olmaktadır. Bu nedenle, öğrencilerin hem grup üyeleri ile hem de eğitmenleri ile aralarında iletişimsel mesafeler girmektedir.
InfoLANG Dil Okulları olarak dil eğitimi kurslarımızda “her öğrencimize eşit kalitede eğitim” anlayışımızdan yola çıkarak, uluslararası verimliliği kabul görmüş U-Design sınıflarımızda dil eğitimi vermekteyiz. Bu U-Tipi sınıf eğitimlerimizde öğrencilerimize konuşma odaklı eğitim anlayışını tam olarak yansıtarak, eşit eğitsel şartlar ile kurs eğitmenlerini duyumsal ve görsel bazda eşit mesafede almalarını sağlamaktayız. Böylece öğrencilerimiz sınıf ortamlarında geri planda kalmayarak, dil kursumuz kapsamında, iletişimin bu denli önem teşkil ettiği yabancı dil eğitimlerine yüksek düzeyde verimlilikle devam etmektedirler. Bunun yanında, multimedya destekli özel dizayn edilmiş dil laboratuvarlarımız, bilgisayar ve projeksiyon, akıllı tahta, LCD ekranlar ile donatılmıştır. Ayrıca her seviye İngilizce kursuna göre hazırlanmış Digital Library (Dijital Kütüphane) olanaklarına ve internet erişimli donanımlarına da sahip olan sınıflarımızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayarak, hem teknolojik hem daha keyifli kurs atmosferi yaratmaktayız.
İngilizce Dilini Konuşabiliyorum Fakat Gramer Yönünden Eksiğim Var. Ne Yapabilirim?
Konuşma dilinde başarılı fakat geldikleri sektör ve altyapı kaynaklı gramer eksiği bulunan öğrencilerimiz için, özellikle kelime ve gramer bakımından zengin içeriklere sahip bir ana materyal ve eğitmen tarafında düzenli olarak desteklenen yan materyaller bulunmaktadır. Her seviyede (A1-A2-B1-B2-C1-C2) dengeli ilerlemeyi hedefleyen kurs eğitim modelimizle, dil bilgisi eksiklerinizi hem ders ortamında hem de dil koçluğu hizmetlerimiz ile rahatlıkla giderebilirsiniz.
İngilizce Kurs Seviyelerinizde Yabancı/Native ve Türk Eğitmen Dağılımınız Nasıldır?
InfoLANG Dil Okulları kapsamında konuşma odaklı eğitim anlayışı her seviyede uygulanmaktadır. CEFR Uluslararası Dil Standartları ortak kriterler çerçevesinde oluşturduğumuz seviyelerin, tekrardan uluslararası kriterlere uygun olarak verilmesini temin etmekteyiz. CEFR seviyelerinin ilk maddesi olan “ Öğrenci adayı alacağı ikincil dili, ilk defa alıyorsa, ilk olarak kendi dilinde öğrenmelidir “ ilkesi ile başlangıç ve üst başlangıç seviyeleri olan A1 ve A2 seviyelerinde Türk İngilizce Öğretmen kadromuz ile eğitim vermekteyiz. Öğrencilerimizin ikincil dil olarak yeni bir dili özümsemeleri için ilk başta Profesyonel Türk eğitmen kadrosu ile destekleyerek, temel dil eğitim bilgilerini detaylı bir bakış açısı ile kendi dilinde almasını desteklemekteyiz. Böylelikle öğrencilerimizin yeni başladıkları yabancı dil eğitimlerini kendi dilleri kapsamında edinerek başarısızlık riskini sıfıra indirmekteyiz. Öğrencilerimiz, ilk seviye itibari ile başarıyı tadarak ilerleyen eğitimlerinde tekrar bu başarıya kolaylıkla erişebilmekteler. Temel bilgilerinin verimli olarak alınması ertesinde B1 seviyesi itibari ile Yabancı (Native) Eğitmen kadromuz ile kurs eğitime kaldığımız yerden devam etmekteyiz.
Ben Dil Öğrenemiyorum. Çok Denedim Fakat Olmadı; Gerçekten İngilizce Öğrenebilir ve Konuşabilir Miyim?
Öncelikle dil öğrenemiyorum düşüncesi kesinlikle doğru değildir. En karmaşık dillerden olan Türkçeyi öğrenmiş ve konuşuyorsanız, her dili öğrenebilir ve konuşabilirsiniz. Dünyada en çok kullanılan, her gün birçok alanda maruz kaldığımız İngilizce’yi öğrenmek ve konuşmak en kolay olan dillerden birisidir. Psikolojik bariyerlere takılmamak gerekir. Yeni öğrenilen bir dilin nasıl öğrenildiğini anlamak için küçük çocukların ilk Türkçe konuşmaya başladıkları anları göz önünde bulundurabilirsiniz. Yani yeni dil öğrenirken cümleleri ters söylemek, He, She zamirlerini bile karıştırmak, eksik söylemek, takılmak gayet normal süreçlerdir. Biz InfoLANG Dil Okulları olarak her eğitimin başında kursiyerlerimizi bu süreçlere psikolojik olarak hazırlarız. İngilizce kursuna gelenlerin tamamının zaten bilmediği ve öğrenmek için geldiği, hata yapmasının gayet normal ve gerekli olduğu hatta hata yapmasının düzeltilmesi ve öğrenmesi için bir gereklilik olduğu unutulmamalıdır. Özetle İngilizceyi öğrenmek için doğru yerden başlarsanız doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz.
Öncelikle belirtmek isteriz ki, İngilizce Uluslararası Anlaşma Dili ünvanını taşımaktadır. Buda dünya genelinde birçok insanın bir masaya oturup, İngilizce dili’nde iletişime geçebileceklerini, dil bariyerine takılmayarak İngilizce’nin bir dil olması yanında tamamen bir iletişim kanalı haline geldiğinin altını çizmektedir. İngilizce’nin uluslararası arenada bu kadar yaygın bir dil oluşunun En birincil sebebi, dil yapısının diğer dillere oranla çok daha kolay, çok daha az karmaşık ve basit bir konuşma yaklaşımı ile iletişime kolaylıkla geçilebiliyor olmasıdır.
InfoLANG Dil Okulları bünyesindeki dil kurslarımıza bu kaygı ile gelen öğrencilerimizin, sadece dil eğitim sürecini değil, dil eğitim sürecinin öncesinde başlayacakları programlar ile ilgili detaylı bilgi vererek, Yabancı dil eğitimine karşı geliştirdikleri ön yargılarını kırmalarını, bu ön yargının dil eğitimlerinde başarı oranını etkileyebileceğinin farkında olmalarını sağlamaktayız. Eğitsel programları dâhilinde hata yapmanın çok doğal olduğunu ve hata yapmaktan çekinilmemesi gerektiğini, bu hataların yapılarak düzeltildiğinin altını çizmekteyiz. Eğitmeni tarafından teşvik uygulamaları altında yürütülen eğitsel programların özü, kişinin iletişim kurmada engel olarak nitelendirdiği tüm alanlarda ön yargısının giderilmesi, pratikliğinin kazandırılıp bu pratikliğin her alanda yoğunlaştırılması amaçlanmaktadır. Böylece bizler eğitmenlerimiz aracılığıyla sadece var olan hatayı düzeltip öğrencimizin dil bilgisi ve iletişimini derinleştirmeyi amaçlamıyoruz. Kurs eğitim süreci dahilinde özel dil koçluğu hizmeti ile her daim yanlarında olduğumuzu vurgulamaktayız.
Ayrıca eklemek isteriz ki; Bizler dünya genelinde en zor beşinci dil olan Türkçe Dili’ni öğrenebilmiş ve konuşabiliyorsak bu; İngilizce başta olmak üzere diğer dilleri de çok rahat öğrenebileceğimiz anlamına gelmektedir. İngilizce bizlerin her gün iş hayatında / eğitim hayatında / sosyal hayatında kolaylıkla maruz kalacağımız bir dil sınıfındadır. Her gün kurduğumuz cümlelerin en azından yarısı İngilizce terimleri içermektedir. Konuşmak ve bir dili öğretmek için kelimelerin bu denli önemli olduğu dil eğitimlerinde, öğrencilerimizin bu süreci daha rahat atlattığı gözlenmektedir. Öğrencilerimizin yapması gerek tek bir şey vardır. O da; Motivasyonunu, azmini kaybetmeden ön yargısız bir şekilde o dili özümsemeye çalışmaktır.
|
|
|
Yunmak |
Posted by: admin - 10-20-2022, 10:24 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
SEO Nedir?
SEO veya arama motoru optimizasyonu, bir sitenin belirli sorgular için arama motoru sonuç sayfalarındaki (SERP) konumunu iyileştirebileceği bir süreçtir.
İçerik ve tasarım gibi sayfa içi faktörlerin yanı sıra bağlantı kurma ve sosyal medya katılımı gibi sayfa dışı faktörler de dahil olmak üzere SEO'ya giren bir dizi faktör vardır.
SEO karmaşık ve zaman alıcı bir süreç olabilir, ancak organik arama sonuçlarından daha fazla ziyaretçi çekmek isteyen işletmeler için son derece değerli olabilir.
Sitemizi İnceleyin : <a title="Yunmak" href="https://www.yunmak.com]Yunmak[/url]
SEO Faktörleri Nelerdir?
SEO veya arama motoru optimizasyonu, bir web sitesinin veya web sayfasının arama motoru sonuç sayfalarında (SERP'ler) görünürlüğünü ve sıralamasını iyileştirme sürecidir. İçeriğin kalitesi ve miktarı, bir web sitesinin yapısı, bir web sitesinin hızı ve kullanıcıların onunla etkileşim kurma şekli dahil olmak üzere SEO'yu etkileyebilecek bir dizi faktör vardır.
En önemli SEO faktörlerinden biri anahtar kelime araştırmasıdır. Anahtar kelimeler, insanların internette bilgi aramak için kullandıkları kelimeler ve kelime öbekleridir. Belirli anahtar kelimeler için üst sıralarda yer almak için, bunları web sitenizin içeriğine hem doğal hem de alakalı bir şekilde dahil etmek çok önemlidir. Bir diğer önemli SEO faktörü bağlantı kurmadır. Bu, diğer web sitelerinden kendi sitenize bağlantılar oluşturma sürecini ifade eder = Yunmak
Seo Blog Sitesi Nasıl Olmalıdır?
Hiç şüphe yok ki SEO blog sitesi her işletme web sitesinin bir parçası olmalıdır. Bunun nedeni, bir blogun web sitenizin arama motoru sıralamasını iyileştirmeye yardımcı olabilmesidir, bu da daha fazla trafik ve müşteriye yol açabilir. İşte SEO blog sitenizin nasıl olması gerektiğine dair bazı ipuçları:
1. SEO blog sitenizdeki içerik, anahtar kelime açısından zengin ve bilgilendirici olmalıdır. Bu, web sitenizin arama motoru sıralamasını iyileştirmenin yanı sıra daha fazla okuyucu çekmenize yardımcı olacaktır.
2. Bilgilendirici makalelere ek olarak, SEO blog sitenizde düzenli olarak yeni içerik bulunmalıdır. Bu, okuyucuların daha fazlası için geri gelmesini sağlayacak ve ayrıca web sitenizin arama motorlarındaki sıralamasını iyileştirmeye yardımcı olacaktır.
3. SEO blog siteniz gezinmesi kolay ve kullanıcı dostu olmalıdır.
Yunmak
|
|
|
AutoCAD Kursu için Gerekli Ön Bilgiler Nelerdir |
Posted by: admin - 10-20-2022, 10:15 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
AutoCAD, fikirlerinizi gerçekleştirirken size hız, güç ve etkinlik sağlayan bir programıdır. AutoCAD, kavramsal tasarımdan çizim ve detaylandırmaya kadar sizlere yaratma, görselleştirme ve dokümantasyon için ihtiyaç duyduğunuz her türlü aracı sağlar.
AutoCAD Kursu için Gerekli Ön Bilgiler Nelerdir?
AutoCAD kursuna katılmak için Windows işletim sistemi ve bilgisayarın çalışma mantığı bilinmelidir. Temel Microsoft Office bilgisine sahip olmak verimi arttıracaktır.
AutoCAD Kursuna Kimler Katılmalıdır?
AutoCAD kursuna; tüm mühendis, mimar, tasarımcı, tekniker ve teknisyenler katılabilirler. Makine, inşaat, harita, elektrik, elektronik ve tekstil mühendisleri ile iç mimarlar ve peyzaj mimarları AutoCAD programına hakim olmalıdır. Bununla beraber çizim yardımcısı olarak çalışmak isteyenler de bu eğitime katılabilir. AutoCAD tüm teknik ve tasarım disiplinlerinin ortak paydasında bulunan ve mutlaka öğrenilmesi gereken bir programdır.
AutoCAD Kursunun Kariyerinize Katkıları Nelerdir?
Sanal tasarım AutoCAD programı, tüm teknik bireylerin kariyerleri için önkoşul haline gelmiş olup mühendislik ve mimarlık sektörlerine yönelik yazılımlara temel oluşturmaktadır. Bu sebeple, AutoCAD programını kullanmak; teknik bireyler için diplomalarını tamamlayan bir etken haline gelmiştir. AutoCAD kursunu almak; diğer yazılımlar için bir altyapı oluşturmak anlamına da gelir. Kişilerin mesleklerine göre Revit, Inventor, AutoCAD, Civil 3D, AutoCAD Map 3D vb programların kurslarını alabilmek için gerekli ön koşulun sağlanması için de gereklidir.
Öğretme Garantisi Nedir?
Öğretme Garantisinin mucidi olan ve eğitim sektörüne kazandıran kurum Bilişim Eğitim Merkezi ’dir. Bilişim Eğitim Merkezi eğitimlerinde, derslere %90 oranında katılım gösteren öğrencilere, yeniden talep ettikleri ya da kendilerini yetersiz hissettikleri takdirde aynı eğitim ücretsiz olarak verilir. Bu uygulama aynı zamanda Bilişim Eğitim Merkezi'nin eğitim sistemine, yetkinliklerine, eğitmenlerine ve ekibine duyduğu güvenin ifadesidir. Bilişim Eğitim Merkezi’ne kayıt olan bir kursiyerler, tam olarak öğrenmeden kursu bitirmemektedirler.
AutoCAD Kursunu Nerede Alabilirim?
Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD kursunu; bireysel ya da kurumsal olarak Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Pendik, Çekmeköy, Ankara, Bursa, Konya, Eskişehir gibi şubelerimizde alabileceğiniz gibi Uzaktan Canlı Eğitim (Online Eğitim) seçeneği sayesinde internet bağlantısı ve kulaklık bulunan akıllı telefon, tablet ya da kişisel bilgisayarlarınız aracılığıyla ev ya da ofisinizde de alabilirsiniz.
Bilişim Eğitim Merkezi’nde ödeme seçenekleri nelerdir?
Bilişim Eğitim Merkezi’nde kursiyer adayları ödeme seçeneklerini kendileri belirleyerek bütçelerine uyan fiyat alternatiflerini seçme şansına sahiptirler.
Nakit, peşin ödeme, senet ve kredi kartına taksit yapılabilmektedir. Kampanya dönemlerinde veya kampanyalı eğitimlerde çok özel ödeme ve indirim seçenekleri de sunulmaktadır. Bilişim Eğitim Merkezi kaliteli eğitim ve hizmet ilkesinden ödün vermeden, her kesimden bütçeye uygun fiyat avantajları ile her zaman kursiyerlerinin yanındadır. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD Kursu eğitim içerikleri ve ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgi için en yakın şubemiz (İstanbul: Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş, Pendik- Ankara: Kızılay, Eskişehir, Bursa, Konya) ile iletişime geçebilir, uluslararası fiziki standartlara uygun teknik altyapıdaki bilgisayar laboratuvarlarımızı ve sınıflarımızı gezebilirsiniz.
AutoCAD Kursu İçin Fiyat ve Ödeme Seçenekleri Nasıldır?
Bilişim Eğitim Merkezi'nde AutoCAD kursu fiyatları ve ödeme seçeneklerinde eğitim danışmanlarımız her türlü kolaylığı sağlamaktadırlar. En iyi AutoCAD kursu ödeme seçenekleriyle ilgili bilgi almak için formumuzu doldurmanız yeterlidir.
|
|
|
3D Max Animasyon Kursu Eğitimi |
Posted by: admin - 10-20-2022, 10:04 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
3D Max Animasyon Kursu Eğitimi
3d Max Animasyon Eğitimi Hakkında Ön Bilgi
3ds Max (3D Studio Max), oldukça güçlü ve çok yönlü bir 3 Boyutlu tasarım, görsel sunum ve animasyon programıdır. Mimari, Grafik Tasarım, Sinema TV veAnimasyon, Endüstriyel Tasarım gibi bir çok alanda populer hale gelmiştir ve bu sektörlerde etkin olarak kullanılmaktadır.
3Ds Max ile yapılabilecekler neredeyse sınırsızdır. 3 Boyutlu modelleme aşamasında mimari yapılar, otomobil, uçak gibi araçlar, insan, hayvan ve animasyon karakterlerinin gerçeğe çok yakın detaylarda tasarlanması mümkündür. Render olarak adlandırılan görselleştirme aşamasında malzeme ve aydınlatma imkanları kullanılarak, metal, cam, sıvılar, endüstriyel yollarla üretilmiş malzemeler, kürk, saç, tüy gibi organik unsurlara sahip projeler gerçeğe yakın görsellikte sunulabilir. Program, güçlü bir animasyon modülüne de sahiptir. Kemik, kas hareketleri, karakter animasyonları ve doğa olayları 3ds Max tarafından gerçekçi şekilde yapılabilmektedir.
3ds Max tasarımın bütün süreçlerini kendi içinde barındıran bir program olduğu için, eğitimi için Windows Isletim sistemi ve bilgisayarın çalısma mantıgı bilinmesi, mause, klavye gibi ekipmanların kullanılabilmesi yeterlidir. Bununla birlikte Diğer 3 Boyutlu tasarım programlarında (Autocad, Maya vb.) bilgi sahibi olmak kullanıcıya avantaj sağlayabilir. Çok yönlü ve kreatif bir program olması nedeniyle, kullanıcının tasarım, animasyon gibi konulara ilgi duyuyor olması öğrenim sürecini kolaylaştıracaktır.
3ds Max Animasyon Eğitimine Kimler Katılmalı?
3ds Max Programı Mimar, İç Mimar, Peysaj Mimarı, Endüstriyel Tasarımcı, Grafikerler, Çizgi-Film ve Animasyon sektöründekiler başta olmak üzere bir çok meslek dalına çözüm üretir. Bu mesleklerde lisans sahibi olanlar, öğrenciler Max eğitimlerine katılabilirler. Ayrıca restorasyon/dekorasyon vb. alanlarda çalışanlar, görsel 3 Boyutlu sunumlara ihtiyaç duyan her meslek dalı 3ds Max yazılımını mesleklerinde etkin olarak kullanabilir.
3ds Max Animasyon Eğitiminin Kariyerinize Katkıları Nelerdir?
3ds Max Mimari, Endüstriyel Tasarım ve Animasyon Sektörü başta olmak üzere, bu alanlarda görev yapan, kendini geliştirmek isteyen her bireye hitap eder. Kaliteli görsel sunumları sayesinde fikir ve projeler etkileyici bir şekilde sunulabilir, bahsettiğimiz meslek dalları ve alanlarında 3ds Max bilgisine sahip olmak aranan özelliklerden biri haline gelmiştir.
|
|
|
Uzaktan Canlı Eğitim |
Posted by: admin - 10-20-2022, 09:54 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Bilişim Eğitim Merkezi İle Bilgisayar Kursu
Bilişim Eğitim Merkezi, 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulmuştur. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuş en iyi bilgisayar kursudur. Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinciyle, kaliteye çok önem vermektedir. Bilişim Eğitim Merkezi; 20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur. Bilişim teknolojileri eğitimleri veren kurumlar arasında Microsoft’un en üst düzey yetkili eğitim merkezi ünvanına sahip eğitim kurumu olan Bilişim Eğitim Merkezi; tamamı saha deneyimli olan Türkiye’nin en kaliteli eğitmen kadrosuna sahip olan bilgisayar kursudur.
Bu yönüyle tüm bu teknik alanda öğrenim gören veya çalışmakta olan mühendis, mimar, tasarımcı, tekniker ve teknisyenlerin eğitim merkezi haline gelmiştir. Autodesk yetkili eğitim merkezi olmanın yanı sıra autocad gibi yazılımların profesyonel eğitimlerini veren en iyi bilgisayar kursudur..
Bilişimin temellerini, bilgisayar ağlarının tasarımını, kurulmasını, bakımını ve ileri düzeyde uzmanlık konularını öğretme amacıyla verilen kurs, katılımcılarını uluslararası geçerliliği olan CCNA sertifikasyonlarına hazırlamaktadır. Cisco eğitimini tamamlayan ve mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazananlar, kamu ve özel sektördeki kurumların bilgi işlem birimlerinde, sektördeki ulusal ya da uluslararası büyük ve küçük ölçekli firmalarda çalışabilirler.
SolidWorks üretime yönelik olarak 3 Boyutlu katı model tasarlanmasına, tasarlanan parçaların montajı, simülasyonu ve analizlerine olanak tanıyan bir CAD/CAM yazılımıdır. Mesele aşağıdaki sektörler başta olmak üzere CAD/CAM talebi olan birçok sektörde çalışan bireyler katılabilir. Endüstriyel Tasarımcılar, Makine Mühendisleri/Teknisyenleri, Endüstri Mühendisleri, Gemi İnşa sektörü, Uçak üretimi ve otomotiv gibi bir çok sektörde güçlü destek sağlayabilen bir programdır.
Ankara içinde Modernleşme sürecinde şirketler için büyük önem taşıyan teknoloji ve internetin etkileri, her sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe görülebiliyor. Günümüzde birçok meslek dalında üniversite diplomasının yanı sıra mesleki yazılımlarıda etkin bir şekilde kullanmak gerekmektedir. Üniversiteyi bitirmek gereklidir fakat yeterli değildir. Türkiye’nin en iyi bilgisayar kursu olan Bilişim Eğitim Merkezi, tasarım alanında çalışan profesyoneller için geliştirilmiş; Şekil ve Web Tasarım Kursu eğitimlerinde uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.
Bilgi teknolojileri çatısı altında alınabilecek eğitimler çeşitlilik gösteriyor. Web ve grafik tasarımcılığından yazılım geliştiriciliğe, sistem ve ağ uzmanlığından bilgi yönetimi uzmanlığına kadar geniş bir yelpaze söz konusudur. Uzmanlaşmak istediğiniz alanı seçmeden önce iyi araştırma yapmanız gerekir. Bilişim Eğitim Merkezi, size iş hayatınızda başarı merdivenleri emin adımlarla tırmanacağınız Grafik Tasarım Kursu ve iyileştirme ile iş hayatında hep zirvede olabilirsiniz.
Gafik tasarım sürecinden, baskı aşamasına kadar çalışmaların detayları ve işin püf noktası profesyonel eğitmenlerimiz tarafından sizlere aktarılacak ve çalışma hayatına acemilik çekmeden başlama fırsatını yakalayacaksınız
Ankara Bilişim Eğitim Merkezi olarak, amacımız sadece eğitim sağlamak değil, bireylere kariyerlerini nasıl şekillendirebilecekleri konusunda da bilgiler vermektir. Uzmanlaşmak isteyebileceğiniz branşlar hakkında size ayrıntılı bilgi verebilir, gerekirse bu alanlarda eğitim almış ve kariyerine başlamış kişilerle görüşmenizi sağlayarak yardımcı olabiliriz. Karar vermeden önce sektörde çalışan profesyonellerden özellikle Ankara bölgesinde bilgi almak sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Gireceğiniz yolun hayatınızın geri kalanını şekillendireceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.
İş hayatına hazırlıyor ve özgeçmişinizin olmazsa olmaz parçası olan programlarını en güncel eğitim müfredatı ile öğretiyor, raporlamaya yönelik olarak excel tablolarının hazırlanması ve düzenlenmesi ile ilgili formül ve fonksiyonlar öğreneceksiniz. Excel eğitimi ile iş organizasyonlarını daha iyi yönetebilmeyi, yetenek ve yeterliliğini geliştirmeyi, bilgi verimlilik ve üretkenlik artışı sağlamayı isteyenler için vazgeçilmez bir eğitimdir.
Programının amacı, eğitimini tamamlayan katılımcıların tüm sektörlerdeki firmaların bilgi işlem departmanlarında ya da bilişim sektöründeki firmaların çeşitli departmanlarında sistem ve network alanında çalışabilecek duruma gelmesini sağlamaktır. Sistem kursu programını tamamlayan kişiler, küçük ve orta ölçekli networkların projelendirilmesi, kurulması, performanslı ve güvenli şekilde çeliştirilmesi konusunda uzmanlaşır ve eğitimini aldığı son teknoloji sayesinde problemlere etkin çözümler geliştirebilir.
Bunun sayesinde, çizimlerinizde zamandan kazanarak hayal ettiklerinizi tasarımlarınıza özgürce yansıtabilirsiniz. Revit ‘in dünyanın bir numaralı CAD yazılımları üreticisi olan Autodesk firmasının bir ürünü olması, diğer pek çok Autodesk yazılımı ile entegreli çalışabilmesine olanak sağlar. Mimari tasarım alanında özelleşmiş bir program olan Revit ile projelendirme ve görselleştirme yapabilmek, katılımcıları kendi branşlarında aranan kişiler haline getirecektir.
Günümüzde artık mobil uygulamaların son derece önem kazanmış olması, bir çok yazılım uzmanının bu alana girmesini gerektiriyor. X sayesinde, mevcut C# bilginizi en efektif şekilde kullanarak, istediğiniz herhangi bir uygulamayı istediğiniz platforma geliştirebilen bir native mobil yazılım geliştiricisi olabilirsiniz.
Bunun şirketlerin IT departmanlarında yazılım geliştirici, programcı, analist, test uzmanı gibi ünvanlarla kariyer planlayanların özellikle alması gereken bir eğitim programıdır. Kendi sektörlerinde şirketlerinin iş akışlarını yönetebilerek aranan eleman olmak isteyen mühendislik, işletme, enformatik vb bölümlerde okuyan üniversite öğrencilerin vazgeçilmez eğitim programıdır.
Uzmanlık bilişim sektöründe Web Yazılımı tarafında kendisini geliştirmek isteyen kişilerin kendisini geliştirerek, sektöre kazandırılması prensibini esas almaktadır.
Kursiyerlerimiz 3D alarak Mimarlık, inşaat, Mobilya, Fuar standı ve diğer tasarım alanlarında nesneleri 3 boyutlu olarak modelleme, malzeme atama, ışıklarla aydınlatma, kaliteli render alma, animasyon oluşturma yeteneği kazanırlar. Bu sayede 3 boyutlu foto gerçekçi sunumlar hazırlayabilirler.
Genel eğitim almak isteyen kursiyerler ilk olarak, Bilişim Eğitim Grubu (BEG) tarafından geliştirilen ve mucidi olduğumuz CATX – User Adaptive Testing System ( Kullanıcı Uyumlu Test Uygulama Sistemi) ile profesyonel eğitim danışmanlarımız tarafından Seviye Tespit Sınavına (STS) tabi tutulur. CATX – User Adaptive Testing System öğrenci adayının dil yeterliliğini sağlıklı ölçebilmek için farklı kategori ve soru zorluklarına tabi tutarak, en etkin sonucu elde eder. Böylece öğrenci adayının gramer ve kelime bilgi düzeyi konuşma becerilerinin seviyesine göre, konuşma seviyesinin uygun olduğu gruba ataması yapılır.
Bilişim Eğitim Merkezi; kariyerlerine kendi elleriyle yön vermek isteyen bireyler için uzkatran hizmeti vermektedir. Çağın gerekliliklerinin farkında olan Bilişim Eğitim Merkezi, hiçbir şubeye gitmeye gerek olmaksızın kişinin istediği yerden bağlanarak öğrenimini sürdürebileceği uzaktan canlı eğitim vermektedir. İnternet ve akıllı telefon ya da bilgisayarın yeterli olduğu uzaktan canlı eğitimlerde kişi; dilediği eğitimi uzaktan canlı olarak alabiliyor. evrak, İngilizce Eğitimi gibi birçok eğitimi uzaktan canlı olarak alabilirsiniz.
ads katılarak web sitenizin tanıtımını yaparak kolay ulaşılabilir olmasını sağlayabilirsiniz! Günümüzde web üzerinden yapmış olduğunuz reklamlar ile hedef kitlenizi büyütebilirsiniz! Google Adwords eğitimi tam da bunu yapmanızı sağlayacaktır. Google Adwords eğitimi ile internet reklamcılığını kolayca öğrenip web siteniz üzerinde uygulamalar yapabilirsiniz!
Günümüzde, her alanda olduğu gibi pazarlama dünyasında da “Dijital”, gelenekselin yerini almaya başladı. Yöneticiler yeni jenerasyon dijital terimlerine hakim olmayı, gençler ise kariyerlerinde bir adım öne geçmek için dijital pazarlama konusunda donanım sahibi olmak istemektedirler.
Pazarlama departmanının gelişen teknoloji ile birlikte dijital dünyada da faaliyetleri hız kazanmış ve “Dijital Pazarlama Uzmanı” unvanı ile görev yapacak personel açığının olduğu ortaya çıkmıştır. Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi ile mobil uygulamalardan internete, e-posta’dan SMS’e, mailing, metin ve görsellerine kadar birçok sürece hakim, teknolojiyi takip ederek Google Reklam Yapısını etkin kullanan uzmanlar yetiştirmek üzere hazırlanmış çok kapsamlı bir eğitim programdır. Digital bilginizi Dijital Pazarlama Eğitimi ile geliştirin. dijital, şu anda aktif olarak sektörde Dijital Pazarlama Uzmanı olarak çalışan ve geçmişten bu güne bir çok proje içerisinde bulunmuş eğitmen tarafından sunulmaktadır. Kapsamlı ve çok ilgi gören Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi ve Dijital Pazarlama Eğitimi ile kendinizi ve işinizi nasıl büyüteceğinizi öğrenin.
Özellikle yeni bir meslek edinmek isteyen kişilere öneriyoruz. Google SEO konusunda kendinizi yetiştirin, günümüzün ve geleceğin mesleğini seçin. SEO eğitiminin amacı, arama motorlarından en etkili şekilde yararlanmanızı sağlamaktır. Doğru uygulanmış bir SEO ile arama motorlarında üst sıralara yerleşebilir, daha çok ve daha doğru kullanıcıya ulaşıp internette rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Marka bilinirliğinizi artıracak bu eğitim sonunda reklam dünyasının son dönemlerdeki en popüler uygulamasına hakim olacaksınız
Markalar ve kurumların dijital dünyada tanıtımını yapacak, online itibarını koruyup geliştirecek sosyal medyada kriz yönetmenizi ve dijital pazarlamada başarı yakalamanızı hedefler. Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi programı sayesinde Sosyal Medya alanında kariyer hedefi olanlar ilgili alanlara hakim olacak, yöneticiler ve şirket sahipleri ise dijital alanlarda denetleme bilgisine erişeceklerdir.
Günümüzün gelişen beğeni dünyasında önem kazanan ve yaşam şartlarının getirdiği uzun saatler geçirdiğimiz iç mekanın tasarımı artık aranan bir değerdir. Tek düze olanın yerini öznelliğin almasıyla mekan düzenlemede uzmanlara daha çok ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. İşte bu noktada Bilişim Eğitim Merkezi bu mesleki ihtiyacı karşılayacak bireyler yetiştirmeyi amaçlayan ders içerikleriyle İç ile sizlere ve sektöre çözüm sunmaktadır. İç Mimari ve Dekorasyon Eğitimi meslek edindirme amaçlı tam zamanlı bir bölümdür.
Zamanın öneminin farkında olan Bilişim Eğitim Merkezi, iş toplantısı ve eğitim için vakit kaybetmek yerine, İstanbul ve Anadolu Yakası’nın kalbinde; Kadıköy, Bahariye’de yer alan; Asya ve Avrupa kıtasından her türlü toplu taşıma imkanıyla ulaşımın mümkün olduğu merkezi tesisini, Kiralık Toplantı Salonu arayanların hizmetine sunuyor. İnsanların eğitim alırken bulundukları ortamdaki konforlarına ilişkin hizmet gereksinimlerini ve ihtiyaçlarını önceden belirleyerek, akıllı bina özelliklerini taşıyan, özgün tasarımlı binasında bulunan akıllı sınıflarını, toplantı ve eğitim düzenlemek isteyen tüm kurumlara açıyor. Sizde Sınıf Kiralama fırsatından yararlanabilir, verimli toplantılarla iş hayatında zirveye ulaşabilirsiniz.
Çağımızın çağdaş eğitim anlayışıyla hizmetini sürdüren Bilişim Eğitim Merkezi; bir defa satın alınıp hayat boyu tekrar tekrar kullanılan tek kavram olan eğitimi; yaşam standardı haline dönüştüren firmalar için çok avantajlı fırsatlar sunuyor. Kurulduğu günden bugüne on binlerce kişiye verdiği eğitimlerle sektörün en deneyimli ve başarılı eğitim kurumları arasında en önde yer alan Bilişim Eğitim Merkezi'nin Kurumsal Eğitimleri göz dolduruyor.
Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk olmak üzere Corel, ArchiCAD, Sta4-CAD, gibi uluslararası dev yazılım firmalarının Türkiye'deki Yetkili Eğitim Merkezi olarak hizmet vererek, sektörün en güvenilir ve en güçlü eğitim kurumu konumunda olan Bilişim Eğitim Merkezi’nin kurumlara özel olarak hazırladığı eğitim ayrıcalıklarından yararlanan firmalar arasına sizde hemen katılın!
Java, uygulama ve oyun gibi internet dünyasında sıkça kullandığımız birçok eklentinin ve programın oluşturulmasını sağlayan bir yazılım programlama dilidir. Java programlama dilinin özelliklerine hakim olarak ileri seviyede birçok program oluşturulabilirken Java Sun Sertifikasyonuna da hazırlık yapabilirsiniz. eğiti, yazılım ve uygulama geliştirmek isteyenler, Java programlama diline ilgi duyanlar ile ileri seviyede program geliştirmek isteyenler katılmalıdır. Java programlama dili daha çok profesyonel firmalarda tercih edilmektedir. Java bilen yazılımcılar, sektördeki rakiplerine göre çok daha iyi kazanç elde etmektedirler. Java Kursu ile ,Java Sertifikasyon sınavlarına hazırlanacak ve yeterliliğinizi uzmanlık statüsüne taşıma fırsatı bulacaksınız.
insan ile; İşletme yönetiminin stratejik ortağı konumuna gelen İnsan Kaynakları departmanları için nitelikli insan kaynağı uzmanları yetiştirilmesi, aynı zamanda katılımcının gelişimini ve değerini artırarak İK alanında profesyonelleşmesi hedeflenmektedir. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi ile İnsan Kaynakları fonksiyonlarının şirket yönetimindeki öneminden, süreçlerin detaylarına kadar uygulamalı olarak öğrenme imkanı ve bu bilgileri iş hayatında uygulayabilecek temel beceri ve yetkinliğe sahip olacaksınız.
bunun yaz okulu programında 7-14 yaş arası öğrencileri dijital becerilerle donatılarak yetiştirerek, oynayarak öğretmek amaçlı robotik ve kodlama eğitimleri verilmektedir. Çocuklarımızın teknoloji tüketen değil üreten nesiller olarak yetişmesini istiyoruz. Bu anlamda çocuklarımızı Bilişim Junior Eğitimleri ile eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz.
kooo çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyor. Çocuklar her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor. Kodlama eğitimi sunduğu temel faydaların yanı sıra çocukların yeteneklerini de geliştirmelerine fayda sağlıyor.
Öğrencilerimiz ile problem çözme becerilerini kullanıp, akış diyagramları hazırlayarak çalışan robot tasarımları için mantıksal düşünme becerilerini harekete geçirmeyi öğrenirler. Bu kazanımlarla analitik düşünme becerilerini geliştiren çocuklarımız, üretken ve keyifli zaman geçirmiş olurlar. Becerilerin gelişimiyle beraber, üretme ve buluş yapma duygularının pekiştirilmesini sağlamaktadır. Robotik Eğitimleri çocuklarda ben bir ürün ortaya koyabiliyorum özgüveni ve heyecanını kazandırarak yeteneklerinin farkına varmasını sağlamaktadır.
Öğrencilerimiz, hayal güçlerini kullanarak insana benzeyen karakterler üretebilir, tamamen kendi yaratıcılıklarını kullanarak uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılmaktadır. Örneğin; öğrencilerimiz fantastik bir film için gereken uzaylı karakteri ya da uzay gemisini, 3D Modelleme teknolojisi sayesinde oluşturup, 3D baskı teknikleriyle de üç boyutlu hale getirirler. İleride mimari veya tasarım alanlarında kariyer yapmak isteyebilecek ya da tamamen hobi edinmek ve eğlenmek için derslerimize katılan çocuklarımız hem çok keyifli zaman geçirmekte hem de üretmenin tadına varmaktadırlar.
|
|
|
Bilişim Eğitim Merkezi İle Bilgisayar Kursu |
Posted by: admin - 10-20-2022, 09:41 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Bilişim Eğitim Merkezi İle Bilgisayar Kursu
Bilişim Eğitim Merkezi, 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulmuştur. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuş en iyi bilgisayar kursudur. Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinciyle, kaliteye çok önem vermektedir. Bilişim Eğitim Merkezi; 20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur. Bilişim teknolojileri eğitimleri veren kurumlar arasında Microsoft’un en üst düzey yetkili eğitim merkezi ünvanına sahip eğitim kurumu olan Bilişim Eğitim Merkezi; tamamı saha deneyimli olan Türkiye’nin en kaliteli eğitmen kadrosuna sahip olan bilgisayar kursudur.
Bu yönüyle tüm bu teknik alanda öğrenim gören veya çalışmakta olan mühendis, mimar, tasarımcı, tekniker ve teknisyenlerin eğitim merkezi haline gelmiştir. Autodesk yetkili eğitim merkezi olmanın yanı sıra autocad gibi yazılımların profesyonel eğitimlerini veren en iyi bilgisayar kursudur..
Bilişimin temellerini, bilgisayar ağlarının tasarımını, kurulmasını, bakımını ve ileri düzeyde uzmanlık konularını öğretme amacıyla verilen kurs, katılımcılarını uluslararası geçerliliği olan CCNA sertifikasyonlarına hazırlamaktadır. Cisco eğitimini tamamlayan ve mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazananlar, kamu ve özel sektördeki kurumların bilgi işlem birimlerinde, sektördeki ulusal ya da uluslararası büyük ve küçük ölçekli firmalarda çalışabilirler.
SolidWorks üretime yönelik olarak 3 Boyutlu katı model tasarlanmasına, tasarlanan parçaların montajı, simülasyonu ve analizlerine olanak tanıyan bir CAD/CAM yazılımıdır. Mesele aşağıdaki sektörler başta olmak üzere CAD/CAM talebi olan birçok sektörde çalışan bireyler katılabilir. Endüstriyel Tasarımcılar, Makine Mühendisleri/Teknisyenleri, Endüstri Mühendisleri, Gemi İnşa sektörü, Uçak üretimi ve otomotiv gibi bir çok sektörde güçlü destek sağlayabilen bir programdır.
Ankara içinde Modernleşme sürecinde şirketler için büyük önem taşıyan teknoloji ve internetin etkileri, her sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe görülebiliyor. Günümüzde birçok meslek dalında üniversite diplomasının yanı sıra mesleki yazılımlarıda etkin bir şekilde kullanmak gerekmektedir. Üniversiteyi bitirmek gereklidir fakat yeterli değildir. Türkiye’nin en iyi bilgisayar kursu olan Bilişim Eğitim Merkezi, tasarım alanında çalışan profesyoneller için geliştirilmiş; Şekil ve Web Tasarım Kursu eğitimlerinde uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.
Bilgi teknolojileri çatısı altında alınabilecek eğitimler çeşitlilik gösteriyor. Web ve grafik tasarımcılığından yazılım geliştiriciliğe, sistem ve ağ uzmanlığından bilgi yönetimi uzmanlığına kadar geniş bir yelpaze söz konusudur. Uzmanlaşmak istediğiniz alanı seçmeden önce iyi araştırma yapmanız gerekir. Bilişim Eğitim Merkezi, size iş hayatınızda başarı merdivenleri emin adımlarla tırmanacağınız Grafik Tasarım Kursu ve iyileştirme ile iş hayatında hep zirvede olabilirsiniz.
Gafik tasarım sürecinden, baskı aşamasına kadar çalışmaların detayları ve işin püf noktası profesyonel eğitmenlerimiz tarafından sizlere aktarılacak ve çalışma hayatına acemilik çekmeden başlama fırsatını yakalayacaksınız
Ankara Bilişim Eğitim Merkezi olarak, amacımız sadece eğitim sağlamak değil, bireylere kariyerlerini nasıl şekillendirebilecekleri konusunda da bilgiler vermektir. Uzmanlaşmak isteyebileceğiniz branşlar hakkında size ayrıntılı bilgi verebilir, gerekirse bu alanlarda eğitim almış ve kariyerine başlamış kişilerle görüşmenizi sağlayarak yardımcı olabiliriz. Karar vermeden önce sektörde çalışan profesyonellerden özellikle Ankara bölgesinde bilgi almak sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Gireceğiniz yolun hayatınızın geri kalanını şekillendireceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.
İş hayatına hazırlıyor ve özgeçmişinizin olmazsa olmaz parçası olan programlarını en güncel eğitim müfredatı ile öğretiyor, raporlamaya yönelik olarak excel tablolarının hazırlanması ve düzenlenmesi ile ilgili formül ve fonksiyonlar öğreneceksiniz. Excel eğitimi ile iş organizasyonlarını daha iyi yönetebilmeyi, yetenek ve yeterliliğini geliştirmeyi, bilgi verimlilik ve üretkenlik artışı sağlamayı isteyenler için vazgeçilmez bir eğitimdir.
Programının amacı, eğitimini tamamlayan katılımcıların tüm sektörlerdeki firmaların bilgi işlem departmanlarında ya da bilişim sektöründeki firmaların çeşitli departmanlarında sistem ve network alanında çalışabilecek duruma gelmesini sağlamaktır. Sistem kursu programını tamamlayan kişiler, küçük ve orta ölçekli networkların projelendirilmesi, kurulması, performanslı ve güvenli şekilde çeliştirilmesi konusunda uzmanlaşır ve eğitimini aldığı son teknoloji sayesinde problemlere etkin çözümler geliştirebilir.
Bunun sayesinde, çizimlerinizde zamandan kazanarak hayal ettiklerinizi tasarımlarınıza özgürce yansıtabilirsiniz. Revit ‘in dünyanın bir numaralı CAD yazılımları üreticisi olan Autodesk firmasının bir ürünü olması, diğer pek çok Autodesk yazılımı ile entegreli çalışabilmesine olanak sağlar. Mimari tasarım alanında özelleşmiş bir program olan Revit ile projelendirme ve görselleştirme yapabilmek, katılımcıları kendi branşlarında aranan kişiler haline getirecektir.
Günümüzde artık mobil uygulamaların son derece önem kazanmış olması, bir çok yazılım uzmanının bu alana girmesini gerektiriyor. X sayesinde, mevcut C# bilginizi en efektif şekilde kullanarak, istediğiniz herhangi bir uygulamayı istediğiniz platforma geliştirebilen bir native mobil yazılım geliştiricisi olabilirsiniz.
Bunun şirketlerin IT departmanlarında yazılım geliştirici, programcı, analist, test uzmanı gibi ünvanlarla kariyer planlayanların özellikle alması gereken bir eğitim programıdır. Kendi sektörlerinde şirketlerinin iş akışlarını yönetebilerek aranan eleman olmak isteyen mühendislik, işletme, enformatik vb bölümlerde okuyan üniversite öğrencilerin vazgeçilmez eğitim programıdır.
Uzmanlık bilişim sektöründe Web Yazılımı tarafında kendisini geliştirmek isteyen kişilerin kendisini geliştirerek, sektöre kazandırılması prensibini esas almaktadır.
Kursiyerlerimiz 3D alarak Mimarlık, inşaat, Mobilya, Fuar standı ve diğer tasarım alanlarında nesneleri 3 boyutlu olarak modelleme, malzeme atama, ışıklarla aydınlatma, kaliteli render alma, animasyon oluşturma yeteneği kazanırlar. Bu sayede 3 boyutlu foto gerçekçi sunumlar hazırlayabilirler.
Genel eğitim almak isteyen kursiyerler ilk olarak, Bilişim Eğitim Grubu (BEG) tarafından geliştirilen ve mucidi olduğumuz CATX – User Adaptive Testing System ( Kullanıcı Uyumlu Test Uygulama Sistemi) ile profesyonel eğitim danışmanlarımız tarafından Seviye Tespit Sınavına (STS) tabi tutulur. CATX – User Adaptive Testing System öğrenci adayının dil yeterliliğini sağlıklı ölçebilmek için farklı kategori ve soru zorluklarına tabi tutarak, en etkin sonucu elde eder. Böylece öğrenci adayının gramer ve kelime bilgi düzeyi konuşma becerilerinin seviyesine göre, konuşma seviyesinin uygun olduğu gruba ataması yapılır.
Bilişim Eğitim Merkezi; kariyerlerine kendi elleriyle yön vermek isteyen bireyler için uzkatran hizmeti vermektedir. Çağın gerekliliklerinin farkında olan Bilişim Eğitim Merkezi, hiçbir şubeye gitmeye gerek olmaksızın kişinin istediği yerden bağlanarak öğrenimini sürdürebileceği uzaktan canlı eğitim vermektedir. İnternet ve akıllı telefon ya da bilgisayarın yeterli olduğu uzaktan canlı eğitimlerde kişi; dilediği eğitimi uzaktan canlı olarak alabiliyor. evrak, İngilizce Eğitimi gibi birçok eğitimi uzaktan canlı olarak alabilirsiniz.
ads katılarak web sitenizin tanıtımını yaparak kolay ulaşılabilir olmasını sağlayabilirsiniz! Günümüzde web üzerinden yapmış olduğunuz reklamlar ile hedef kitlenizi büyütebilirsiniz! Google Adwords eğitimi tam da bunu yapmanızı sağlayacaktır. Google Adwords eğitimi ile internet reklamcılığını kolayca öğrenip web siteniz üzerinde uygulamalar yapabilirsiniz!
Günümüzde, her alanda olduğu gibi pazarlama dünyasında da “Dijital”, gelenekselin yerini almaya başladı. Yöneticiler yeni jenerasyon dijital terimlerine hakim olmayı, gençler ise kariyerlerinde bir adım öne geçmek için dijital pazarlama konusunda donanım sahibi olmak istemektedirler.
Pazarlama departmanının gelişen teknoloji ile birlikte dijital dünyada da faaliyetleri hız kazanmış ve “Dijital Pazarlama Uzmanı” unvanı ile görev yapacak personel açığının olduğu ortaya çıkmıştır. Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi ile mobil uygulamalardan internete, e-posta’dan SMS’e, mailing, metin ve görsellerine kadar birçok sürece hakim, teknolojiyi takip ederek Google Reklam Yapısını etkin kullanan uzmanlar yetiştirmek üzere hazırlanmış çok kapsamlı bir eğitim programdır. Digital bilginizi Dijital Pazarlama Eğitimi ile geliştirin. dijital, şu anda aktif olarak sektörde Dijital Pazarlama Uzmanı olarak çalışan ve geçmişten bu güne bir çok proje içerisinde bulunmuş eğitmen tarafından sunulmaktadır. Kapsamlı ve çok ilgi gören Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi ve Dijital Pazarlama Eğitimi ile kendinizi ve işinizi nasıl büyüteceğinizi öğrenin.
Özellikle yeni bir meslek edinmek isteyen kişilere öneriyoruz. Google SEO konusunda kendinizi yetiştirin, günümüzün ve geleceğin mesleğini seçin. SEO eğitiminin amacı, arama motorlarından en etkili şekilde yararlanmanızı sağlamaktır. Doğru uygulanmış bir SEO ile arama motorlarında üst sıralara yerleşebilir, daha çok ve daha doğru kullanıcıya ulaşıp internette rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Marka bilinirliğinizi artıracak bu eğitim sonunda reklam dünyasının son dönemlerdeki en popüler uygulamasına hakim olacaksınız
Markalar ve kurumların dijital dünyada tanıtımını yapacak, online itibarını koruyup geliştirecek sosyal medyada kriz yönetmenizi ve dijital pazarlamada başarı yakalamanızı hedefler. Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi programı sayesinde Sosyal Medya alanında kariyer hedefi olanlar ilgili alanlara hakim olacak, yöneticiler ve şirket sahipleri ise dijital alanlarda denetleme bilgisine erişeceklerdir.
Günümüzün gelişen beğeni dünyasında önem kazanan ve yaşam şartlarının getirdiği uzun saatler geçirdiğimiz iç mekanın tasarımı artık aranan bir değerdir. Tek düze olanın yerini öznelliğin almasıyla mekan düzenlemede uzmanlara daha çok ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. İşte bu noktada Bilişim Eğitim Merkezi bu mesleki ihtiyacı karşılayacak bireyler yetiştirmeyi amaçlayan ders içerikleriyle İç ile sizlere ve sektöre çözüm sunmaktadır. İç Mimari ve Dekorasyon Eğitimi meslek edindirme amaçlı tam zamanlı bir bölümdür.
Zamanın öneminin farkında olan Bilişim Eğitim Merkezi, iş toplantısı ve eğitim için vakit kaybetmek yerine, İstanbul ve Anadolu Yakası’nın kalbinde; Kadıköy, Bahariye’de yer alan; Asya ve Avrupa kıtasından her türlü toplu taşıma imkanıyla ulaşımın mümkün olduğu merkezi tesisini, Kiralık Toplantı Salonu arayanların hizmetine sunuyor. İnsanların eğitim alırken bulundukları ortamdaki konforlarına ilişkin hizmet gereksinimlerini ve ihtiyaçlarını önceden belirleyerek, akıllı bina özelliklerini taşıyan, özgün tasarımlı binasında bulunan akıllı sınıflarını, toplantı ve eğitim düzenlemek isteyen tüm kurumlara açıyor. Sizde Sınıf Kiralama fırsatından yararlanabilir, verimli toplantılarla iş hayatında zirveye ulaşabilirsiniz.
Çağımızın çağdaş eğitim anlayışıyla hizmetini sürdüren Bilişim Eğitim Merkezi; bir defa satın alınıp hayat boyu tekrar tekrar kullanılan tek kavram olan eğitimi; yaşam standardı haline dönüştüren firmalar için çok avantajlı fırsatlar sunuyor. Kurulduğu günden bugüne on binlerce kişiye verdiği eğitimlerle sektörün en deneyimli ve başarılı eğitim kurumları arasında en önde yer alan Bilişim Eğitim Merkezi'nin Kurumsal Eğitimleri göz dolduruyor.
Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk olmak üzere Corel, ArchiCAD, Sta4-CAD, gibi uluslararası dev yazılım firmalarının Türkiye'deki Yetkili Eğitim Merkezi olarak hizmet vererek, sektörün en güvenilir ve en güçlü eğitim kurumu konumunda olan Bilişim Eğitim Merkezi’nin kurumlara özel olarak hazırladığı eğitim ayrıcalıklarından yararlanan firmalar arasına sizde hemen katılın!
Java, uygulama ve oyun gibi internet dünyasında sıkça kullandığımız birçok eklentinin ve programın oluşturulmasını sağlayan bir yazılım programlama dilidir. Java programlama dilinin özelliklerine hakim olarak ileri seviyede birçok program oluşturulabilirken Java Sun Sertifikasyonuna da hazırlık yapabilirsiniz. eğiti, yazılım ve uygulama geliştirmek isteyenler, Java programlama diline ilgi duyanlar ile ileri seviyede program geliştirmek isteyenler katılmalıdır. Java programlama dili daha çok profesyonel firmalarda tercih edilmektedir. Java bilen yazılımcılar, sektördeki rakiplerine göre çok daha iyi kazanç elde etmektedirler. Java Kursu ile ,Java Sertifikasyon sınavlarına hazırlanacak ve yeterliliğinizi uzmanlık statüsüne taşıma fırsatı bulacaksınız.
insan ile; İşletme yönetiminin stratejik ortağı konumuna gelen İnsan Kaynakları departmanları için nitelikli insan kaynağı uzmanları yetiştirilmesi, aynı zamanda katılımcının gelişimini ve değerini artırarak İK alanında profesyonelleşmesi hedeflenmektedir. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi ile İnsan Kaynakları fonksiyonlarının şirket yönetimindeki öneminden, süreçlerin detaylarına kadar uygulamalı olarak öğrenme imkanı ve bu bilgileri iş hayatında uygulayabilecek temel beceri ve yetkinliğe sahip olacaksınız.
bunun yaz okulu programında 7-14 yaş arası öğrencileri dijital becerilerle donatılarak yetiştirerek, oynayarak öğretmek amaçlı robotik ve kodlama eğitimleri verilmektedir. Çocuklarımızın teknoloji tüketen değil üreten nesiller olarak yetişmesini istiyoruz. Bu anlamda çocuklarımızı Bilişim Junior Eğitimleri ile eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz.
kooo çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyor. Çocuklar her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor. Kodlama eğitimi sunduğu temel faydaların yanı sıra çocukların yeteneklerini de geliştirmelerine fayda sağlıyor.
Öğrencilerimiz ile problem çözme becerilerini kullanıp, akış diyagramları hazırlayarak çalışan robot tasarımları için mantıksal düşünme becerilerini harekete geçirmeyi öğrenirler. Bu kazanımlarla analitik düşünme becerilerini geliştiren çocuklarımız, üretken ve keyifli zaman geçirmiş olurlar. Becerilerin gelişimiyle beraber, üretme ve buluş yapma duygularının pekiştirilmesini sağlamaktadır. Robotik Eğitimleri çocuklarda ben bir ürün ortaya koyabiliyorum özgüveni ve heyecanını kazandırarak yeteneklerinin farkına varmasını sağlamaktadır.
Öğrencilerimiz, hayal güçlerini kullanarak insana benzeyen karakterler üretebilir, tamamen kendi yaratıcılıklarını kullanarak uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılmaktadır. Örneğin; öğrencilerimiz fantastik bir film için gereken uzaylı karakteri ya da uzay gemisini, 3D Modelleme teknolojisi sayesinde oluşturup, 3D baskı teknikleriyle de üç boyutlu hale getirirler. İleride mimari veya tasarım alanlarında kariyer yapmak isteyebilecek ya da tamamen hobi edinmek ve eğlenmek için derslerimize katılan çocuklarımız hem çok keyifli zaman geçirmekte hem de üretmenin tadına varmaktadırlar.
|
|
|
Likya Yolu |
Posted by: admin - 10-20-2022, 06:40 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Fethiye ve Antalya arasında bulunan tarihi likya yolu, Akdeniz kıyılarına uzanan eski bir karayoludur. Yol, günümüz Türkiye'sinin bir bölgesi olan Likya'dan geçiyordu ve en ünlü antik otoyollardan biriydi. Aslında, 'Lyncian' adı, 'gişe' için Yunanca kelimeden gelir ve yol boyunca geçiş ücreti ödeyenleri ifade eder. Bugün gezginler hala Likya'dan geçen bu antik yolu takip ediyor.
Likya yolu haritası seyahat edenlerin ana cazibe merkezi Kazbek Dağı Nurlu Burcu ya da kısaca Kazbek'tir. Bu 2,346 metrelik granit dağın içi o kadar karmaşıktır ki, kimse nasıl oluştuğunu veya içinde ne olduğunu tam olarak bilmiyor. Ancak Kazbek'i görenler, onu görmenin yaşam ve ölüme bakış açınızı sonsuza dek değiştireceği konusunda hemfikirdir; hatta bazıları, kişinin en derindeki inançlarını etkileme gücünden dolayı onlar üzerindeki etkisini din değiştirmeye benzetmiştir. Ziyaretçilerin çoğu Kazbek'in manevi önemi için buraya gelirken, bazıları da topografyası için geliyor; yürüyüşçüler zirvelere tırmanabilir ve Kazbek Dağı'nın bir kısmını kendileri görebilirler.
Antik otoyol hala günümüz gezginlerini antik Likya'ya getiriyor. Likya yolu kaç km diye merak edenler için bu yol 20 parkurda toplamda 535 kilometre uzunluğa sahiptir. Günümüzde yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Likya yolu, özellikle çeşitli sosyal medya ünlülerinin bu yolu insanlara tanıtmasından sonra çok daha popüler bir hal almıştır. Hem doğal güzellikleri hem de manevi önemi nedeniyle tarihi yerler hala yıl boyunca ziyaretçi çekiyor.
|
|
|
Haberler |
Posted by: admin - 10-20-2022, 05:39 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Birçok insan, çevrelerindeki dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için her gün haberleri takip eder. Haber programları, dinleyicilerin farklı alanlara ilgi gösterebilmeleri için çeşitli konularda çeşitli raporlar sunar. Birçok program yerel haberlere odaklanır; bunlar, geldikleri alanla ilgili konuları kapsar. Güncel haber programları ülkenin her yerindeki izleyicileri bilgilendirir. Güncel meseleler için önemli bir bilgi kaynağıdır. Ayrıca kendi ülkelerinin dışında gerçekleşen olayları bildiren uluslararası haber programları da vardır. Buna ek olarak, birçok web sitesi, çeşitli kaynaklardan gelen kısa raporlarla önemli haberler hakkında düzenli güncellemeler sağlar. Bu güncellemeler, gazetecilerin büyük olayları olduğu gibi ele almasına yardımcı olur.
Gazeteciler, insanları güncel olaylar hakkında bilgilendirerek ve önemli haber raporlarının farkındalığını yayarak toplumumuzda önemli bir rol oynamaktadır. Herkes, yaşam seçimlerini doğrudan etkilediğinde güvenilir bilgiye erişme ihtiyacı duyar. İlgili haberlere düzenli olarak maruz kalmak, şu anda karar verirken herkesi daha bilinçli ve sorumlu kılar.
|
|
|
Güncel Haberler |
Posted by: admin - 10-20-2022, 05:34 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Birçok insan, çevrelerindeki dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için her gün haberleri takip eder. Haber programları, dinleyicilerin farklı alanlara ilgi gösterebilmeleri için çeşitli konularda çeşitli raporlar sunar. Birçok program yerel haberlere odaklanır; bunlar, geldikleri alanla ilgili konuları kapsar. Güncel haber programları ülkenin her yerindeki izleyicileri bilgilendirir. Güncel meseleler için önemli bir bilgi kaynağıdır. Ayrıca kendi ülkelerinin dışında gerçekleşen olayları bildiren uluslararası haber programları da vardır. Buna ek olarak, birçok web sitesi, çeşitli kaynaklardan gelen kısa raporlarla önemli haberler hakkında düzenli güncellemeler sağlar. Bu güncellemeler, gazetecilerin büyük olayları olduğu gibi ele almasına yardımcı olur.
Gazeteciler, insanları güncel olaylar hakkında bilgilendirerek ve önemli haber raporlarının farkındalığını yayarak toplumumuzda önemli bir rol oynamaktadır. Herkes, yaşam seçimlerini doğrudan etkilediğinde güvenilir bilgiye erişme ihtiyacı duyar. İlgili haberlere düzenli olarak maruz kalmak, şu anda karar verirken herkesi daha bilinçli ve sorumlu kılar.
|
|
|
|