Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username

Password

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 1
» Latest member: admin
» Forum threads: 5,006
» Forum posts: 5,006

Full Statistics

Online Users
There are currently 46 online users.
» 0 Member(s) | 46 Guest(s)

Latest Threads
hdd veri kurtarma , ssd v...
Forum: My Forum
Last Post: admin
10 hours ago
» Replies: 0
» Views: 1
Sohbetlen ile Sohbet, Cha...
07-17-2025, 09:07 PM
» Views: 21
Edremit ilaçlama , Ayvalı...
07-17-2025, 08:51 PM
» Views: 23
Bursa Arçelik buzdolap ta...
07-17-2025, 11:13 AM
Otonun En iyi Keyifleriyl...
07-16-2025, 09:24 PM
» Views: 24
Birin En Keyifli Oyunlari...
07-16-2025, 08:55 PM
Abenin En Kaliteli Platfo...
07-16-2025, 08:53 PM
Adanin Keyifli Vakitleriy...
07-16-2025, 08:50 PM
» Views: 24
Azcat ile Güvenle Keyifli...
07-16-2025, 08:47 PM
En Güncel Yeni Güvenilir ...
07-16-2025, 08:45 PM

Revit Kursu için Gerekli Ön Bilgiler Sizlerledir
Posted by: admin - 10-23-2022, 08:00 PM - Forum: My Forum - No Replies

Revit
Revit; üç boyutlu (3D) modelleme ile iki boyutlu (2D) çizim unsurların bir arada kullanılabildiği bir yazılımdır. Revit ile dokümantasyon işleri için harcanan süre en aza indiğinden, kişinin tasarıma daha fazla zaman ayırabilmesine olanak sağlanır. Bu program ile tasarım sürecinde verinin yalnızca bir kere eklenmesi yeterlidir, tüm tasarım süresince kullanılabilir ve tasarımdaki her türlü değişiklik tüm dokümanlara anında yansır.
Revit Kursu için Gerekli Ön Bilgiler Nelerdir?
Revit, yapı tasarımı ve projelendirmeye yönelik bir mimari tasarım programı olduğu için katılımcıların genel mimari tasarım teknikleri konusunda bilgisinin ve 3 boyutlu algılama yeteneğinin güçlü olması, genel bir CAD programını kullanabilmesi öğrenme sürecini hızlandıracaktır.
Revit Eğitimine Kimler Katılmalıdır?
Revit eğitimine; mimarlar, iç mimarlar, mimari alanda çalışan tüm tasarımcılar, bu bölümlerde okuyan ve kariyerlerini bu alanda oluşturmak isteyen öğrenciler katılabilir.
Revit Eğitiminin Kariyerinize Katkıları Nelerdir?
Revit eğitimi sayesinde, çizimlerinizde zamandan kazanarak hayal ettiklerinizi tasarımlarınıza özgürce yansıtabilirsiniz. Revit'in dünyanın bir numaralı CAD yazılımları üreticisi olan firmanın bir ürünü olması, diğer pek çok yazılım ile entegreli çalışabilmesine olanak sağlar. Mimari tasarım alanında özelleşmiş bir program olan Revit ile projelendirme ve görselleştirme yapabilmek, katılımcıları kendi branşlarında aranan kişiler haline getirecektir.
Revit Eğitimini Neden Bilişim Eğitim Merkezi’nde Almalıyım?
Bilişim Eğitim Merkezi; 20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur.
Bilişim Eğitim Merkezi;  20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur.Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemini oluşturmuştur. Eğitimlerde sektörün yenilikleri her zaman takip edilerek, programların en güncel sürümleri Öğretme Garantisi ile kullanılır. Bilişim teknolojileri eğitimleri veren kurumlar arasında en fazla uluslararası partnerliğe sahip eğitim kurumu olan Bilişim Eğitim Merkezi; tamamı saha deneyimli olan Türkiye’nin en kaliteli eğitmen kadrosuna sahiptir.
Öğretme Garantisi Nedir?
Bilişim Eğitim Merkezi eğitimlerinde, derslere %90 oranında katılım gösteren öğrencilere, yeniden talep ettikleri ya da kendilerini yetersiz hissettikleri takdirde aynı eğitim ücretsiz olarak verilir.
Öğretme Garantisinin mucidi olan ve eğitim sektörüne kazandıran kurum Bilişim Eğitim Merkezi ’dir. Bilişim Eğitim Merkezi eğitimlerinde, derslere %90 oranında katılım gösteren öğrencilere, yeniden talep ettikleri ya da kendilerini yetersiz hissettikleri takdirde aynı eğitim ücretsiz olarak verilir. Bu uygulama aynı zamanda Bilişim Eğitim Merkezi'nin eğitim sistemine, yetkinliklerine, eğitmenlerine ve ekibine duyduğu güvenin ifadesidir. Bilişim Eğitim Merkezi’ne kayıt olan bir kursiyerler, tam olarak öğrenmeden kursu bitirmemektedirler.

Revit Eğitimi Hangi Şubelerimizde Verilmektedir?
Revit eğitimi İstanbul şubelerimiz olan Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Pendik, Ankara Kızılay, Bursa ve Eskişehir şubelerimizde ve online olarak revit eğitimi olarak verilmektedir.

Print this item

Revit Kursu için Gerekli Ön Bilgiler Sizinledir
Posted by: admin - 10-23-2022, 07:57 PM - Forum: My Forum - No Replies

Revit
Revit; üç boyutlu (3D) modelleme ile iki boyutlu (2D) çizim unsurların bir arada kullanılabildiği bir yazılımdır. Revit ile dokümantasyon işleri için harcanan süre en aza indiğinden, kişinin tasarıma daha fazla zaman ayırabilmesine olanak sağlanır. Bu program ile tasarım sürecinde verinin yalnızca bir kere eklenmesi yeterlidir, tüm tasarım süresince kullanılabilir ve tasarımdaki her türlü değişiklik tüm dokümanlara anında yansır.
Revit Kursu için Gerekli Ön Bilgiler Nelerdir?
Revit, yapı tasarımı ve projelendirmeye yönelik bir mimari tasarım programı olduğu için katılımcıların genel mimari tasarım teknikleri konusunda bilgisinin ve 3 boyutlu algılama yeteneğinin güçlü olması, genel bir CAD programını kullanabilmesi öğrenme sürecini hızlandıracaktır.
Revit Eğitimine Kimler Katılmalıdır?
Revit eğitimine; mimarlar, iç mimarlar, mimari alanda çalışan tüm tasarımcılar, bu bölümlerde okuyan ve kariyerlerini bu alanda oluşturmak isteyen öğrenciler katılabilir.
Revit Eğitiminin Kariyerinize Katkıları Nelerdir?
Revit eğitimi sayesinde, çizimlerinizde zamandan kazanarak hayal ettiklerinizi tasarımlarınıza özgürce yansıtabilirsiniz. Revit'in dünyanın bir numaralı CAD yazılımları üreticisi olan firmanın bir ürünü olması, diğer pek çok yazılım ile entegreli çalışabilmesine olanak sağlar. Mimari tasarım alanında özelleşmiş bir program olan Revit ile projelendirme ve görselleştirme yapabilmek, katılımcıları kendi branşlarında aranan kişiler haline getirecektir.
Revit Eğitimini Neden Bilişim Eğitim Merkezi’nde Almalıyım?
Bilişim Eğitim Merkezi; 20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur.
Bilişim Eğitim Merkezi;  20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur.Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemini oluşturmuştur. Eğitimlerde sektörün yenilikleri her zaman takip edilerek, programların en güncel sürümleri Öğretme Garantisi ile kullanılır. Bilişim teknolojileri eğitimleri veren kurumlar arasında en fazla uluslararası partnerliğe sahip eğitim kurumu olan Bilişim Eğitim Merkezi; tamamı saha deneyimli olan Türkiye’nin en kaliteli eğitmen kadrosuna sahiptir.
Öğretme Garantisi Nedir?
Bilişim Eğitim Merkezi eğitimlerinde, derslere %90 oranında katılım gösteren öğrencilere, yeniden talep ettikleri ya da kendilerini yetersiz hissettikleri takdirde aynı eğitim ücretsiz olarak verilir.
Öğretme Garantisinin mucidi olan ve eğitim sektörüne kazandıran kurum Bilişim Eğitim Merkezi ’dir. Bilişim Eğitim Merkezi eğitimlerinde, derslere %90 oranında katılım gösteren öğrencilere, yeniden talep ettikleri ya da kendilerini yetersiz hissettikleri takdirde aynı eğitim ücretsiz olarak verilir. Bu [url=https://www.bilisimegitim.com/teknik-egitimler/revit-egitimi-kursu" data-wplink-edit="true]uygulama[/url] aynı zamanda Bilişim Eğitim Merkezi'nin eğitim sistemine, yetkinliklerine, eğitmenlerine ve ekibine duyduğu güvenin ifadesidir. Bilişim Eğitim Merkezi’ne kayıt olan bir kursiyerler, tam olarak öğrenmeden kursu bitirmemektedirler.

Revit Eğitimi Hangi Şubelerimizde Verilmektedir?

Revit eğitimi İstanbul şubelerimiz olan Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Pendik, Ankara Kızılay, Bursa ve Eskişehir şubelerimizde ve online olarak revit eğitimi olarak verilmektedir.

Print this item

Güncel Haber
Posted by: admin - 10-23-2022, 07:55 PM - Forum: My Forum - No Replies

Birçok insan, çevrelerindeki dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için her gün haberleri takip eder. Haber programları, dinleyicilerin farklı alanlara ilgi gösterebilmeleri için çeşitli konularda çeşitli raporlar sunar. Birçok program yerel haberlere odaklanır; bunlar, geldikleri alanla ilgili konuları kapsar. Güncel haber programları ülkenin her yerindeki izleyicileri bilgilendirir. Güncel meseleler için önemli bir bilgi kaynağıdır. Ayrıca kendi ülkelerinin dışında gerçekleşen olayları bildiren uluslararası haber programları da vardır. Buna ek olarak, birçok web sitesi, çeşitli kaynaklardan gelen kısa raporlarla önemli haberler hakkında düzenli güncellemeler sağlar. Bu güncellemeler, gazetecilerin büyük olayları olduğu gibi ele almasına yardımcı olur.
Gazeteciler, insanları güncel olaylar hakkında bilgilendirerek ve önemli haber raporlarının farkındalığını yayarak toplumumuzda önemli bir rol oynamaktadır. Herkes, yaşam seçimlerini doğrudan etkilediğinde güvenilir bilgiye erişme ihtiyacı duyar. İlgili haberlere düzenli olarak maruz kalmak, şu anda karar verirken herkesi daha bilinçli ve sorumlu kılar.

Print this item

Son Dakika Haber
Posted by: admin - 10-23-2022, 07:43 PM - Forum: My Forum - No Replies

Birçok insan, çevrelerindeki dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için her gün haberleri takip eder. Haber programları, dinleyicilerin farklı alanlara ilgi gösterebilmeleri için çeşitli konularda çeşitli raporlar sunar. Birçok program yerel haberlere odaklanır; bunlar, geldikleri alanla ilgili konuları kapsar. Son dakika haber programları ülkenin her yerindeki izleyicileri bilgilendirir. Güncel meseleler için önemli bir bilgi kaynağıdır. Ayrıca kendi ülkelerinin dışında gerçekleşen olayları bildiren uluslararası haber programları da vardır. Buna ek olarak, birçok web sitesi, çeşitli kaynaklardan gelen kısa raporlarla önemli haberler hakkında düzenli güncellemeler sağlar. Bu güncellemeler, gazetecilerin büyük olayları olduğu gibi ele almasına yardımcı olur.
Gazeteciler, insanları güncel olaylar hakkında bilgilendirerek ve önemli haber raporlarının farkındalığını yayarak toplumumuzda önemli bir rol oynamaktadır. Herkes, yaşam seçimlerini doğrudan etkilediğinde güvenilir bilgiye erişme ihtiyacı duyar. İlgili haberlere düzenli olarak maruz kalmak, şu anda karar verirken herkesi daha bilinçli ve sorumlu kılar.

Print this item

Kemiteks ile Dünyaya Renk Kat
Posted by: admin - 10-23-2022, 05:36 PM - Forum: My Forum - No Replies

Kemiteks ile Dünyaya Renk Kat
Kemiteks, polimer emüsyonları ve pigment dispersiyonları alanında Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Sunulan hizmetler arasında yer alan tekstil boyama ve Ink üretimiyle birlikte Türkiye ekonomisine oldukça büyük katkılar sunduğu da bilinmektedir. Aynı zamanda Kemiteks, kurulduğu tarihten bu yana pek çok gönüllü sosyal sorumluluk projesinde de yer alan firmalardan biridir. Kimya alanında Türkiye’nin yurtdışına açılan kapısı olarak da bilinen Kemiteks, Bileşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalayan Türk firmaları arasında yer almaktadır. 
Misyonu ve vizyonuyla uzun yıllardır Türkiye’nin en büyük kimya firmaları arasında yer almaktadır. Kemiteks’in kurulduğu yıldan beri süregelen başarısının en büyük kaynaklarından biri de müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olmasıdır. Firmanın resmi internet sitesinde de görüldüğü üzere yıllardır motivasyon kaynağının da “Dünyaya renk kat!” sloganı olduğu bilinmektedir.

Kemiteks Kimya Çözümleri
Kimya firmaları arasında Avrupa ve Amerika standartlarını en iyi şekilde Türkiye’de uygulayan Kemiteks, yapılan tüm işlemleri endüstriyel kurallara ve çevre güvenliğine özen göstererek uygulamaktadır. Bu konuda tamamen şeffaf olan firma her zaman için kendini global olarak tanımlamaktadır. Amerika, Avrupa ve dünyanın geri kalan tüm kıtalarından pek çok ülkeye mevcut tüm ürün gamlarından ihracat yaparak Türkiye’nin yurtdışına açılan kapısı olduğunu kanıtlamıştır. 1993 yılında İstanbul’da kurulan Kemiteks kimya alanında Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer almaktadır.

Print this item

Baby shark , Crazy frog
Posted by: admin - 10-23-2022, 03:18 PM - Forum: My Forum - No Replies

Ba BI Bip Bip Jelly Boo Çocuk Şarkıları Baby Shark - Crazy Frog
Jelly Boo karakterlerinin muhteşem baby shark benzeri çocuk şarkısı crazy frog tarzındaki ba bı bip bip şimdi 3 boyutlu animasyonla çizgi film kalitesinde sizlerle.
bo bi bib bib bib birib birib bib bibbib bib bib birib birib bib bibbib bib bib birib birib bib bib bib
-
do di bob bob bob borob borob bob bobbob bob bob borob borob bob bobbob bob bob borob borob bob bob bob
Özellikle okul öncesi dönemde çocuk şarkıları eğitimde büyük bir role sahiptir. Çocuklara bir şeyler öğretmek için şarkıların gücünden yararlanılır. Baby shark şarkısı en çok dinlenen şarkılardan olup, bir diğer çok dinlenen crazy frog song şarkısı olmaktadır.

Üstelik çocuk şarkıları üzerinden yıllar geçse dahi unutulmaz ve adeta kuşaktan kuşağa aktarılır, her daim aynı keyifle söylenilir ve dinletilir. Müzik, insan yaşamında vazgeçilemez bir yer tutar. Geleneksel yaşantı aracı olmaktan, örgün eğitim kademelerinde davranış kazandırma disiplinine; boş zaman değerlendirme alışkanlığından, kuşaklararası iletişim görevi üstlenmeye kadar geniş bir alanda müziğe önemli bir görev yüklenir.

Print this item

zirkonyum diş fiyatları
Posted by: admin - 10-22-2022, 10:55 PM - Forum: My Forum - No Replies

Türkiye İstanbul Zirkonyum Diş Fiyatları ne Kadar?
Zirkonyum seramik kaplama; diş yüzeylerine zirkonyum maddesi kullanılarak yapılarak bir kaplama uygulamasıdır. Zirkonyum kaplama son derece sağlam ve doğal bir görüntüye sahiptir. Aynı zamanda zirkonyum kaplama, teknolojinin ilerlemesi sayesinde dişlerde tercih edilen porselen diş kaplamaların da alt yapısını oluşturan malzemedir. Tüm dişlere uygulanabilir bir kaplama yöntemi olduğundan porselen kaplama gibi yalnızca ön dişlerde kullanımı gibi bir durum söz konusu değildir. Bu kaplama sayesinde dişler daha az aşındırılır ve doğal yapıları bozulmadan işlemler uygulanır hale getirilir. İstanbul zirkonyum diş fiyatları daima kullanılan malzemeye göre ve doktorun tecrübesine göre değişiklik gösterebilir.
Zirkonyum elementinden yapılan kaplamanın yalıtım özelliği olduğundan diğer kaplama malzemelerine oranla sıcak veya soğuğu iletmeden, kişiye rahat bir kullanım sağlar. Zirkonyum diş kaplama, ışık geçirgenliği olmasından dolayı diş yapısıyla benzer özellik göstererek dışarıdan bakıldığında fark edilme olasılığını minimuma indirir.
Zirkonyum Kaplama Nasıl Yapılır?Zirkonyum diş kaplama işlemi, diğer kaplama işlemleri ile benzer şekilde uygulanır. Zirkonyum kaplamayı diğer kaplama türlerinden ayıran en önemli fark, kaplama yapılırken kullanılacak olan malzemenin türüdür. Zirkonyum kaplama nasıl yapılır dediğiniz zaman cad cam sistemleri devreye girmektedir.
Zirkonyum kaplama işlemine geçilmeden önce diş üzerinde, diş temizliği ve dişlerin küçültülüp kaplamaya uygun hale getirilmesi gibi düzeltmeler ve oynamalar yapılır.
Zirkonyum diş fiyatları döviz kurundaki artış nedeniyle bir artış yaşamıştır. Genel olarak 2000 ile 3000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Diğer kaplama yöntemleri arasında en pahalı olanıdır. Kuronların korozyona uğramadıkları için dişetinde herhangi bir enfeksiyona sebep olmazlar. Eğer hasta ağzı hijyenine dikkat ediyorsa dişetinde sıkıntı yaratmazlar. Bazen kanal tedavisi olmuş dişler ağızda renk değiştirirler. Zirkon doğallığını kaybetmeden bu renkleşmeyi gizler. Bu durumlarda renk değişikliği ince diş eti altında görülür. Bu durumda zirkon kuronlardan değil dişin kendi renk değişikliğinden kaynaklanır.

Normalde zirkonyum kaplama ömrü 5-7 yıl arasında değişiklik göstermektedir. Ancak kişide diş eti çekilmesi gibi herhangi bir doku değişikliği görülmezse, hasta ağız hijyenine gereken önemi veriyor ise ve zirkonyum kaplama herhangi bir hasar almamışsa kaplamanın ömrü de uzayacaktır. Buna göre zirkonyum diş fiyatı üstün oranda ayrık gösterilerek size özel liste çıkartılır. Zirkonyum kaplamanın ömrünü uzatmak için düzenli diş hekimi kontrolü de gerekmektedir.

Print this item

vapur gelir , vapur
Posted by: admin - 10-22-2022, 10:53 PM - Forum: My Forum - No Replies

Vapur Geldi Bup Bup Bup - Renkli Vapurlar Çocuk Şarkısı
Vapur, çoğunlukla kısa mesafelerde yolcu taşımacılığında kullanılan bir deniz taşıtıdır. Yolcuların yanı sıra otomobilleri ve vagonları da taşıyan vapurlara arabalı vapur veya feribot denir. Bu şarkımızda kırmızı yeşil bordo vapur gelir bup bup bup çocuk şarkımızı dinleyeceksiniz.
Vapur gelir bup bup bupRenkli vapurlar bup bup bupHadi çıkalım bup bup bupBup bup bup
Kırmızı vapur bup bup bupYeşil vapur bup bup bupTuruncu vapur bup bup bupBup bup bup
Mor vapur bup bup bupMavi vapur bup bup bupSarı vapur bup bup bupBup bup bup
Kahverengi vapur bup bup bupBeyaz vapur bup bup bupMajenta vapur bup bup bupBup bup bup
Turkuaz vapur bup bup bupGri vapur bup bup bupBordo vapur bup bup bupBup bup bup
Vapurları Sayalım mı?
Birinci vapur bup bup bupİkinci vapur bup bup bupÜçüncü vapur bup bup bupBup bup bup
Dördüncü vapur bup bup bupBeşinci vapur bup bup bupAltıncı vapur bup bup bupBup bup bup
Yedinci vapur bup bup bupSekizinci vapur bup bup bupDokuzuncu vapur bup bup bupOnuncu vapur bup bup bupBup bup bup

Vapur geldi bup bup bupRenkli vapur bup bup bupHadi çıkalım bup bup bupBup bup bup

Print this item

turuncu balık , kırmızı balık
Posted by: admin - 10-22-2022, 10:49 PM - Forum: My Forum - No Replies

Turuncu Balık ile Kırmızı Balık Kaç Kaç Kaç Şarkısı
Çocuk şarkıları ve çocuklarla oynanan oyunlar onların gelişimi için son derece önemlidir. Çocuğunuza dinlettiğiniz şarkılar ve beraberinde uyguladığınız koreografi ve canlandırmalar onun hem hayal dünyasını, hem motor becerilerini hem de kelime dağarcığını geliştirmeye yardımcı olur.
Turuncu balık gölde, kıvrıla kıvrıla yüzüyor.Balıkçı Hasan geliyor oltasını atıyor.Turuncu balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak, sepetine atacak.
Mavi balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak, sepetine atacak.Mavi balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak, sepetine atacak.
Kırmızı balık gölde. Kıvrıla kıvrıla yüzüyor.Balıkçı Hasan geliyor oltasını atıyor.Kırmızı balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak, sepetine atacak.
Yeşil balık gölde, kıvrıla kıvrıla yüzüyor.Balıkçı Hasan geliyor oltasını atıyor.Yeşil balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak, sepetine atacak.
Pembe balık gölde, kıvrıla kıvrıla yüzüyor.Balıkçı Hasan geliyor oltasını atıyor.Pembe balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak, sepetine atacak.

Sarı balık gölde, kıvrıla kıvrıla yüzüyor.Balıkçı Hasan geliyor oltasını atıyor.Sarı balık dinle ,sakın yemi yeme.Balıkçı seni tutacak,sepetine atacak.

Print this item

renkli tren , tren gelir
Posted by: admin - 10-22-2022, 10:43 PM - Forum: My Forum - No Replies

Renkli Trenler Çocuk Şarkısı
Popüler bebek şarkıları, artık çocuklar için harika 3D animasyonları sizler için hazırlıyoruz. Özellikle tren gelir çuf çuf çuf şarkısının yazıldığı ve çok sayıda çocuğun duygularını dile getirdiği düşünülürse daha da anlam kazanmaktadır dinleyenleri için. Şarkıyı dinlediğiniz de bir hasretli bekleyiş bir ümit bir ümitsizlik anlamları sarar insani. Çünkü bu türkü umutla bekleyenlerin, umutsuzluğa kapılmak için yeterince sebebi olanların uzun süren bekleyişlerin türküsüdür.
Tren gelir çuf çuf çufRenkli trenler juf juf jufTura çıkalım juf juf jufJuf juf juf
Kırmızı tren juf juf jufYeşil tren bup juf juf jufTuruncu tren juf juf jufJuf juf juf
Mor tren çuf çuf çufMavi tren juf juf jufSarı tren juf juf jufJuf juf juf
Kahverengi tren juf juf jufBeyaz tren juf juf jufMajenta tren juf juf jufJuf juf juf
Turkuaz tren juf juf jufGri tren juf juf jufBordo tren juf juf jufJuf juf juf
Trenleri Saymak istermisiniz
Birinci tren juf juf jufİkinci tren juf juf jufÜçüncü tren juf juf jufJuf juf juf
Dördüncü tren juf juf jufBeşinci tren juf juf jufAltıncı tren juf juf jufJuf juf juf
Yedinci tren juf juf jufSekizinci tren juf juf jufDokuzuncu tren juf juf jufOnuncu tren juf juf jufJuf juf juf

Tren gelir çuf çuf çufRenkli trenler juf juf jufTura çıkalım juf juf jufJuf juf juf

Print this item