Welcome, Guest |
You have to register before you can post on our site.
|
Forum Statistics |
» Members: 1
» Latest member: admin
» Forum threads: 5,006
» Forum posts: 5,006
Full Statistics
|
Online Users |
There are currently 35 online users. » 0 Member(s) | 34 Guest(s) Google
|
Latest Threads |
hdd veri kurtarma , ssd v...
Forum: My Forum
Last Post: admin
26 minutes ago
» Replies: 0
» Views: 0
|
Sohbetlen ile Sohbet, Cha...
07-17-2025, 09:07 PM
» Views: 20
|
Edremit ilaçlama , Ayvalı...
07-17-2025, 08:51 PM
» Views: 23
|
Bursa Arçelik buzdolap ta...
07-17-2025, 11:13 AM
|
Otonun En iyi Keyifleriyl...
07-16-2025, 09:24 PM
» Views: 24
|
Birin En Keyifli Oyunlari...
07-16-2025, 08:55 PM
|
Abenin En Kaliteli Platfo...
07-16-2025, 08:53 PM
|
Adanin Keyifli Vakitleriy...
07-16-2025, 08:50 PM
|
Azcat ile Güvenle Keyifli...
07-16-2025, 08:47 PM
|
En Güncel Yeni Güvenilir ...
07-16-2025, 08:45 PM
|
|
|
jelly boo , baby shark , gummy bear |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:54 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
O Eli Bana Ver Jelly Boo Karakterlerinin Eğlenceli Gummy Bear Çocuk Şarkısı - Baby Shark
Jelly Boo karakterlerinin yepyeni muhteşem çocuk şarkısı "O eli Bana Ver" karşınızda! Haydi onların bu güzel türkçe şarkısını hep birlikte söyleyelim. Bu şarkı baby shark şarkısına çok benzemektedir. AYrıca gummy bear song gibi çok güzeldir. Herkesin seveceğine eminiz.
Jelly Boo Grubunun Şarkı Sözleri;
O eli bana verDansla olur nelerDansları tek ben değil herkes çok çok çok severO eli bana verDansla olur nelerDansları tek ben değil herkes çok çok çok sever
Bugün orda var bi parti, Bugün orda var bi partiBugün orda var bi parti, Parti varBugün orda var bi parti, Bugün orda var bi partiBugün orda var bi parti, Parti var
Oraya giderimŞarkımı söylerimŞarkıyı tek ben değil herkes çok çok çok severŞarkımı söylerimPartiye giderimPartiye tek ben değil herkes hep hep hep gider
oooo eveet
Bibba dibi dibi yim yimBibba dibi dibi yim yimBibba dibi dibi yim yimŞimdi den gitmeliyim
Bugün orda var bi parti, Bugün orda var bi partiBugün orda var bi parti, Parti varBugün orda var bi parti, Bugün orda var bi partiBugün orda var bi parti, Parti var
Partiye giderimŞarkımı söylerimŞarkıyı tek ben değil herkes çok çok çok severŞarkımı söylerimPartiye giderimPartiye tek ben değil herkes hep hep hep gider
Bebek Köpekbalığı Baby Shark Şarkısının Sözleri Aşağıdaki Gibidir.
O eli bana verDansla olur nelerDansları tek ben değil herkes çok çok çok severPartiye gelirimŞarkımı söylerimŞarkıyı tek ben değil herkes çok çok çok severŞarkımı söylerimPartiye giderimPartiye tek ben değil herkes hep hep hep giderŞarkımı söylerimPartiye giderimPartiye tek ben değil herkes hep hep hep gider
Çocukların kendi aralarında oynadıkları oyunların temelini oluşturan gummy bear tekerleme ya da yalın baby shark şarkı diye tanımlayabileceğimiz müziklerin varlığından ve işlevlerinden de anlaşılacağı üzere, sanat (müzik) eğitiminin her kademesinde müziğin ve özellikle de şarkının yeri tartışılmayacak kadar önemlidir
|
|
|
mini mini bir kuş donmuştu |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:51 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Pencereme Konmuştu | Çok Güzel Çocuk Şarkıları
Mini mini bir kuş donmuştu pencereye konmuştu ve onu gören kedi başlıyor miyavlamaya. Amanın ne miyavlama, düşman başına. Kulakları sağır eden. Ayak kokusu, türlü türlü, pencereyi açsan açamazsın soğuk. Bir de kedi çişini etmez mi sandığm içine. Onun da çişinin kokusu karışmaz mı ekşi ekşi ayak kokularına. Dayanabilirsen dayan. Melek Hanımın üç günde üç yıllık ömrü tükendi. Melek Hanımın böylesi bir trende ilk yolculuğu değil ki. O kendini bildi bileli böyle trenlerde, ayak kokulan içinde. Ama bu sefer fazla geldi, çok geldi. İşte bu kedi yüzünden. Ah, aaah, ah, bu kedi olmayaydı, bunun yerine başka bir kedi olaydı. Melek Hanım tren bozkırdan geçerken, tren bozkırdan geçerken ayışığı da vardı, İşte o zaman vagonun penceresini açıverir bu ciyak ciyak miyavlayan kediyi aşağı atıverirdi. Bunu, bu boncuğu atamazdı. Neden atamazdı, kim olsa atamaz a canım, kim atabilir bu kediyi bozkırın çölüne, ayışığının ortasına, kimsecikler atamaz. Mini bir kuşun hikayesidir bu şarkıyı anlatmamızın sebeplerinden birisi.
Mini mini bir kuş donmuştuPencereme konmuştuMini mini bir kuş donmuştuPencereme konmuştuAldım onu içeriyeCik cik cik cik ötsün diyePır pır ederken canlandıEllerim bak boş kaldıPır pır ederken canlandıEllerim bak boş kaldı
Mini mini bir kuş donmuştuPencereme konmuştuMini mini bir kuş donmuştuPencereme konmuştuAldım onu içeriyeCik cik cik cik ötsün diyePır pır ederken canlandıEllerim bak boş kaldıPır pır ederken canlandıEllerim bak boş kaldı
Minik bir kuş donmuş ve pencere kenarına ısınmak için yanaşmış olması hikayemizin özünü anlatmaktadır.
|
|
|
martı , martı şarkısı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:48 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Martı Kardeş Nerdesin Şarkısı - En Güzel Çocuk Şarkıları
Martı kardeş nerdesin şarkısı ile çizgi filmin yeni versiyonundan diğeri papağan kardeş nerdesin çocuk şarkısı olmaktadır. Herkese iyi eğlenceler. Bizi takip etmeyi unutmayın. Takip etmek için linkimizi yazıyorum. Martı kuşlarının anlamı ise beyaz renginden ötürü gelmektedir. Empati ve şefkati hatırlatır tüm çocuklara. Fakat şunu da söylemekte fayda var, her zaman martı şarkısı çocukların içinde bir huzur doğurmaktadır. Martı şarkısı gerçekten çok faydalıdır.
Martı kardeş, martı kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Papağan kardeş, papağan kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Bülbül kardeş, bülbül kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Güvercin kardeş, güvercin kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Saka kardeş, saka kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Tavuk kardeş, tavuk kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Kanarya kardeş, kanarya kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Baykuş kardeş, baykuş kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Hindi kardeş, hindi kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Serçe kardeş, serçe kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Kuğu kardeş, kuğu kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım
Guguk kardeş, guguk kardeş nerdesin?Geldim ben, geldim benİşte burdayım.
|
|
|
limon adam , limon |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:47 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Limon Adam Şip Şap Şop - Kış Meyveleri Öğreten Şarkısı
Günlük hayatımızda sofralarımızda sıkça tükettiğimiz ve kozmetik ürünlerin de içeriğinde bulunan limon, turunçgiller ailesi içerisinde yer alıyor. Yemeklere lezzet vermenin yanı sıra saç sağlığından cilt bakımına kadar farklı alanlarda kullanılan limon, aynı zamanda soğuk algınlığı, yüksek tansiyon, artrit gibi birçok rahatsızlığın tedavisine de yardımcı olabiliyor.
Ceviz adam şarkısına benzeyen limon adam şip şap şop çizgi filmi olan müziğimizi seveceğinize eminiz. Gerçek limonun faydaları gibi çocuğunuza bu şarkıyı dinletip limonu öğretebilirsiniz.
Limon adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahLimon adam gitti vah vah vah
-
Portakal adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahPortakal adam gitti vah vah vah
-
Greyfurt adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahGreyfurt adam gitti vah vah vah
-
Kestane Adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKestane Adam gitti vah vah vah
-
Hurma adam şip şap şapBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahHurma adam gitti vah vah vah
Limon kabuğu içerdiği pektin ve biyoaktif bileşenler sayesinde kolesterolün düşürülmesine yardımcı olmaktadır ve bu yüzden yani sevilmesi için limon adam şip şap şop şarkısı yazılmıştır. Bununla birlikte pek çok antimikrobiyal ajan içermekte, ciltteki sebumu dengelemeye yardımcı olarak akneye iyi gelebilmektedir.
|
|
|
köpeği seviyorsan alkışla , kediyi seviyorsan alkışla |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:42 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Köpeği Seviyorsan Alkışla - Hayvanları Kediyi Seviyorsan Alkışla Şarkısı
Köpeği seviyorsan alkışla çocuk şarkısı bebeklere ve küçük çocuklara hem hayvanları öğretiyor hem de onları çok sevmemizi teşvik ediyor. Çocuklar bu güzel şarkı sayesinde köpeği, kediyi, eşeği, ineği, koyunu, keçiyi, horozu, tavuğu, kuzuyu, tekeyi alkışlayarak öğreniyor ve her çocuk çok mutlu bir şekilde dans ediyor.
Köpeği seviyorsan alkışlaKediyi seviyorsan alkışlaKöpeği Kediyi Kediyi KöpeğiSeviyorsan hep alkışla
Eşeği seviyorsan alkışlaİneği seviyorsan alkışlaEşeği İneği İneği EşeğiSeviyorsan hep alkışla
Koyunu seviyorsan alkışlaKeçiyi seviyorsan alkışlaKoyunu Keçiyi Keçiyi KoyunuSeviyorsan hep alkışla
Horozu seviyorsan alkışlaTavuğu seviyorsan alkışlaHorozu Tavuğu Tavuğu HorozuSeviyorsan hep alkışla
Kuzuyu seviyorsan alkışlaTekeyi seviyorsan alkışlaKuzuyu Tekeyi Tekeyi KuzuyuSeviyorsan hep alkışla
Bu şarkımızı sevip dinleyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
|
|
|
konuşan tavşan , tavşan |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:38 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Konuşan Tavşan Şarkısı - Konuşan Keçi Çocuk Şarkısı
Bir gün bay bayan konuşan tavşan uzun kulak, tarlalarında topladıkları havuçları satmak için ve evin birkaç ihtiyacını almak için kasabaya giderler ve konuşan keçi ile evden çıkmaması gerektiğini iki saat içinde döneceklerini söylemişler ve sıkı sıkı tembihlemişler. Bu konuşan tavşan şarkısı bir çok çocuğun konuşan keçi şarkısı ile birlikte söylenmesinden çok hoşlanmaktadır.
Dün sokakta dolaşırkenÇok güzel bir tavşan gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir tavşan gördüm
Tavşan birden bana baktıDedi hadi oynayalımTavşan birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Eğer bana inanmazsanDarılırım ben de sanaEğer bana inanmazsanDarılırım ben de sana
Peki tamam inanmadınGel o zaman oynayalımPeki tamam inanmadınGel o zaman oynayalım
Dün sokakta dolaşırkenTuruncu bir keçi gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir keçi gördüm
Keçi birden bana baktıDedi hadi oynayalımKeçi birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Eğer bana inanmazsanDarılırım ben de sanaEğer bana inanmazsanDarılırım ben de sana
Peki tamam inanmadınGel o zaman oynayalımPeki tamam inanmadınGel o zaman oynayalım
Yine konuşan tavşan koşmuş şarkılar söylemiş ve kendini dağın zirvesinde bulmuş. Konuşan keçi şarkısı ile birlikte kuşlar oynamaya ve çılgınlar gibi ötmeye başlamışlar çünkü keçimiz tırmanarak şarkılarına devam ediyormuş.
|
|
|
konuşan maymun , maymun şarkısı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:36 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Konuşan Maymun Şarkısı - Türkçe Çocuk Şarkıları Kanalı
Şarkı ve resimlere konu olan konuşan maymun şarkısı çocukların ve bebeklerin en güzel sembolüdür. Pek çok sembolik adının olmasının yanı sıra bir de hikâyesi vardır. Maymunlar güneşte veya karların arasında görünmekte olan en nadide hayvanlar arasında yer almaktadır.
Konuşan maymun şarkısı sözleri
Dün sokakta dolaşırkenÇok güzel bir maymun gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir maymun gördüm
Maymun birden bana baktıDedi hadi oynayalımMaymun birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Dün sokakta dolaşırkenBenekli bir inek gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir inekli gördüm
İnek birden bana baktıDedi hadi oynayalımİnek birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Bolca güzel vakitler dileklerimizle.
|
|
|
konuşan ayı , konuşan kedi |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:30 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Konuşan Ayı Şarkısı & Konuşan Bir Kedi Eğlenceli Çocuk Şarkıları
Tüm çocuklara merhaba:Bu sayfamızda sizlere konuşan ayı şarkısı 3d animasyonlu bir versiyonunu sizler için özenle yaptık. Bu çizgi filmin 2 versiyonundan diğeri konuşan kedi şarkısı olmaktadır. Herkese iyi eğlenceler.
Dün sokakta dolaşırkenKocaman bir ayı gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir ayı gördüm
Ayı birden bana baktıDedi hadi oynayalımAyı birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Dün sokakta dolaşırkenBembeyaz bir kedi gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir kedi gördüm
Kedi birden bana baktıDedi hadi oynayalımKedi birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Peki tamam inanmadınGel o zaman oynayalımPeki tamam inanmadınGel o zaman oy-naaa-yaaa-lııım
Gerçek bir hikaye olmayan konuşan ayı şarkısı bizlerin çocukları için muhteşem bir konuşan kedi şarkısı ile birleştirip çok güzel bir versiyonunu hazırladık. Bizi takip etmeyi unutmayın lütfen.
|
|
|
karpuzu seviyorsan alkışla , seviyorsan alkışla |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:27 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Armutu seviyorsan alkışlaElmayı armutu armutu elmayıSeviyorsan hep alkışla
Karpuzu seviyorsan alkışlaKavunu seviyorsan alkışlaKarpuzu kavunu kavunu karpuzuSeviyorsan hep alkışla
Çileği seviyorsan alkışlaKirazı seviyorsan alkışlaÇileği kirazı kirazı çileğiSeviyorsan hep alkışla
İnciri seviyorsan alkışlaÜzümü seviyorsan alkışlaİnciri üzümü üzümü inciriSeviyorsan hep alkışla
Eriği seviyorsan alkışlaAyvayı seviyorsan alkışlaEriği ayvayı ayvayı eriğiSeviyorsan hep alkışla
Vişneyi seviyorsan alkışlaMangoyu seviyorsan alkışlaVişneyi Mangoyu Mangoyu VişneyiSeviyorsan hep alkışla.
Çocukların çok sevdiği diğer şarkılarımızı da dinlemek istermisiniz. Aşağıda ki bağlantılardan diğer alkış ve meyveleri öğreten şarkılarımıza ulaşabilirsiniz. Birbirinden güzel şarkılarımızın olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
|
|
|
karpuz adam , çilek adam |
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:23 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Karpuz Adam Şip Şap Şop - Çok Sevilen Çocuk Şarkısı
Çok beğendiğiniz çocuk şarkıları kategorisinden esinlenerek ünlü ceviz adam şarkısının meyvelerle dolu olan yeni şarkımızdır. Çocuklar hem eğleniyor hem de eğlenceli şekilde meyveleri öğreniyor. Yeni karpuz adam şip şap şap ile çilek adam kavun kiraz elma armut gibi sevdiğimiz şarkısı sizlerle birlikte karaoke tarzında hazırlanmıştır. Şimdi çocuklarda bizimle ayrıca ailesiyle beraber söyleyecek şekildedir.
Karpuz adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKarpuz adam gitti vah vah vah
Elma adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahElma adam gitti vah vah vah
Armut adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahErik adam gitti vah vah vah
Kiraz Adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKiraz Adam gitti vah vah vah
Çilek adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahÇilek adam gitti vah vah vah
Kavun adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKavun adam gitti vah vah vah
|
|
|
|